Antalya’ya mavi yakışır

YEREL 07.03.2021 - 11:21, Güncelleme: 07.03.2021 - 11:21
 

Antalya’ya mavi yakışır

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle birlikte vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırdı. Belediyenin zabıta ekipleri de yoğunluk oluşabilecek noktalarda denetimleri sıklaştırdı.

haberimizvar.net- Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları uzun bir aradan sonra illerin risk durumuna göre yeniden düzenlendi. Risk haritasına göre turuncu rengin ifade ettiği yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya’da vatandaşlar, uzun bir aradan sonra  ilk kez hafta sonu cumartesi günü yeniden sokağa çıktı. Konyaaltı’nda yoğunluk oluşabilecek noktalarda, tedbirlerin elden bırakılmaması için zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, Konyaaltı Kent Meydanı, Sosyete Pazarı, Konyaaltı Sahili, kafe ve restarauntların yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların ve işletmelerin normalleşme kurallarına uymaları noktasında uyardı. BAŞKAN ESEN UYARDI Konyaaltı Belediyesi ayraca kentin farklı noktalarına astığı billboardlar ile vatandaşları bilgilendirdi. “Güzel günlere kavuşmak için maske, mesafe ve hijyene dikkat! Mavi Antalya’mıza Çok Yakışır” sloganı ile Konyaaltı’nda vatandaşların duyarlı olması istendi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle birlikte tedbirlerin gevşetilmemesi gerektiğini söyledi. Başkan Semih Esen, “Antalya’mız şu an risk haritasına göre turuncu renkle gösteriliyor. Kurallara uyarak, kısa zamanda içinde risk haritasında mavi rengi yakalamamız gerekiyor. Bu noktada tüm yurttaşlarımız dikkatli olmalı. Kısıtlamaların kalkması ve hayatın normale dönmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalı” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle birlikte vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırdı. Belediyenin zabıta ekipleri de yoğunluk oluşabilecek noktalarda denetimleri sıklaştırdı.

haberimizvar.net- Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları uzun bir aradan sonra illerin risk durumuna göre yeniden düzenlendi. Risk haritasına göre turuncu rengin ifade ettiği yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya’da vatandaşlar, uzun bir aradan sonra  ilk kez hafta sonu cumartesi günü yeniden sokağa çıktı. Konyaaltı’nda yoğunluk oluşabilecek noktalarda, tedbirlerin elden bırakılmaması için zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, Konyaaltı Kent Meydanı, Sosyete Pazarı, Konyaaltı Sahili, kafe ve restarauntların yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların ve işletmelerin normalleşme kurallarına uymaları noktasında uyardı.

BAŞKAN ESEN UYARDI
Konyaaltı Belediyesi ayraca kentin farklı noktalarına astığı billboardlar ile vatandaşları bilgilendirdi. “Güzel günlere kavuşmak için maske, mesafe ve hijyene dikkat! Mavi Antalya’mıza Çok Yakışır” sloganı ile Konyaaltı’nda vatandaşların duyarlı olması istendi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle birlikte tedbirlerin gevşetilmemesi gerektiğini söyledi. Başkan Semih Esen, “Antalya’mız şu an risk haritasına göre turuncu renkle gösteriliyor. Kurallara uyarak, kısa zamanda içinde risk haritasında mavi rengi yakalamamız gerekiyor. Bu noktada tüm yurttaşlarımız dikkatli olmalı. Kısıtlamaların kalkması ve hayatın normale dönmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.