Antalya'ya şok denetimler

YEREL 30.04.2024 - 14:19, Güncelleme: 30.04.2024 - 14:20
 

Antalya'ya şok denetimler

Sıcak para arayışına giren hükümet vergi denetimlere hız verdi. Antalya'da bin 200 maliye denetçisi işletmeleri denetlemek üzere sahaya iniyor.

haberimizvar.net- Enflasyon, hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirirken, enflasyona dur diyemeyen, piyasaları kontrol etmekte zorlanan, toplumun tüm kesimlerinin memnuniyetsizliği artarken, hükümet çareyi vergi denetimlerini artırmada buldu. Hükümetin sıcak para arayışı formülünde öne çıkan vergi denetimleri için düğmeye basıldı. Edinilen bilgilere göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Antalya bölgesindeki işletmelerde yapılacak denetimler için bin 200 maliye denetçisini görevlendirdi. 'Antalya'ya büyük gözaltı' olarak yorumlanan denetimler için bin 200 maliye denetçisi sahaya inmek üzere son hazırlıklarını yapıyor. Antalya bölgesindeki denetimlerde önceliğin büyük işletmeler olacağı ileri sürülüyor.
Sıcak para arayışına giren hükümet vergi denetimlere hız verdi. Antalya'da bin 200 maliye denetçisi işletmeleri denetlemek üzere sahaya iniyor.

haberimizvar.net- Enflasyon, hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirirken, enflasyona dur diyemeyen, piyasaları kontrol etmekte zorlanan, toplumun tüm kesimlerinin memnuniyetsizliği artarken, hükümet çareyi vergi denetimlerini artırmada buldu. Hükümetin sıcak para arayışı formülünde öne çıkan vergi denetimleri için düğmeye basıldı.

Edinilen bilgilere göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Antalya bölgesindeki işletmelerde yapılacak denetimler için bin 200 maliye denetçisini görevlendirdi. 'Antalya'ya büyük gözaltı' olarak yorumlanan denetimler için bin 200 maliye denetçisi sahaya inmek üzere son hazırlıklarını yapıyor. Antalya bölgesindeki denetimlerde önceliğin büyük işletmeler olacağı ileri sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.