Antalya'ya trafikten arındırılmış cadde

SİYASET 10.03.2024 - 13:24, Güncelleme: 10.03.2024 - 13:24
 

Antalya'ya trafikten arındırılmış cadde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, yeni dönemde kent ve kentli yararına pek çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Böcek, "100.Yıl Yaşam Alanı Projesi ile Antalya'ya trafikten arınmış yeni bir yaşam alanı kazandıracağız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Dostlar Meclisi Başkanı Fethi Avşar ve üyelerin yer aldığı toplantının konuğu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek oldu. Başkan Böcek, alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, kültür sanattan sağlığa kadar Antalya’da birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.  100. YIL YAŞAM ALANI PROJESİ Görev süresi boyunca kent ve kentli yararına olan her türlü projenin arkasında durduklarını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemde de bu düşünce ile hareket edeceklerini belirtti. “Biz parti ayırt etmeksizin hizmeti halkımız için yapıyoruz” diyen Başkan Böcek, Antalya’ya trafikten arınmış yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını da söyledi. Başkan Böcek, “100. Yıl Bulvarı’nın Falez Kavşağı ile Antalyaspor Kavşağı arasında kalan taşıt yolunu yer altına alarak kültür, sanat ve sporla bütünleşen yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Şehir Merkezi ile kıyı şeridini birleştiren yol aksı projemiz ile yeni bir alan yaratacağız” diye konuştu.  ANTALYA’DA YAŞAYAN BATMANLILAR İLE BULUŞTU Başkan Böcek, Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin 5. kuruluş yıl dönümü etkinliğine de katıldı. Batmanlılar Buluşmasında Antalya’da yaşayan Batmanlılar ve hemşehri dernekleri temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Böcek, “Biz burada ittifakımızı sizlerle beraber kurduk. Antalya’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Söz Muhittin Böcek sözü. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.   
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, yeni dönemde kent ve kentli yararına pek çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Böcek, "100.Yıl Yaşam Alanı Projesi ile Antalya'ya trafikten arınmış yeni bir yaşam alanı kazandıracağız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Dostlar Meclisi Başkanı Fethi Avşar ve üyelerin yer aldığı toplantının konuğu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek oldu. Başkan Böcek, alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, kültür sanattan sağlığa kadar Antalya’da birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 

100. YIL YAŞAM ALANI PROJESİ

Görev süresi boyunca kent ve kentli yararına olan her türlü projenin arkasında durduklarını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemde de bu düşünce ile hareket edeceklerini belirtti. “Biz parti ayırt etmeksizin hizmeti halkımız için yapıyoruz” diyen Başkan Böcek, Antalya’ya trafikten arınmış yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını da söyledi. Başkan Böcek, “100. Yıl Bulvarı’nın Falez Kavşağı ile Antalyaspor Kavşağı arasında kalan taşıt yolunu yer altına alarak kültür, sanat ve sporla bütünleşen yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Şehir Merkezi ile kıyı şeridini birleştiren yol aksı projemiz ile yeni bir alan yaratacağız” diye konuştu. 

ANTALYA’DA YAŞAYAN BATMANLILAR İLE BULUŞTU

Başkan Böcek, Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin 5. kuruluş yıl dönümü etkinliğine de katıldı. Batmanlılar Buluşmasında Antalya’da yaşayan Batmanlılar ve hemşehri dernekleri temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Böcek, “Biz burada ittifakımızı sizlerle beraber kurduk. Antalya’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Söz Muhittin Böcek sözü. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.