Antalya'ya yılbaşında sahte alkol içereceklerdi

GÜNDEM 29.12.2023 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:30
 

Antalya'ya yılbaşında sahte alkol içereceklerdi

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda piyasaya sürülmesi için hazırlık yapıldığı belirlenen 145 bin 650 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirdi.

haberimizvar.net- Antalya polisinin operasyonları ile yılbaşı gecesinde yaşanacak muhtemel facianın önüne geçildi. Antalya ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Muratpaşa, Kepez ve Alanya'da yaptıkları operasyonlarda 145 bin 650 litre kaçak ve sahte alkol, 60 adet içki aroması, 200 adet alkol kiti, 7 bin 720 adet sigara sarma kağıdı, 165 adet gümrük kaçağı puro, 400 adet cinsel içerikli hap, 180 adet de gıda takviyesi ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 15 şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçundan adli işlem yapıldığı, Antalyalıların güvenliği ve sağlığını tehdit zeden, aynı zamanda devleti vergi yönünden zarara uğratan kaçakçıların ve sahtecilerin
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda piyasaya sürülmesi için hazırlık yapıldığı belirlenen 145 bin 650 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirdi.

haberimizvar.net- Antalya polisinin operasyonları ile yılbaşı gecesinde yaşanacak muhtemel facianın önüne geçildi. Antalya ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Muratpaşa, Kepez ve Alanya'da yaptıkları operasyonlarda 145 bin 650 litre kaçak ve sahte alkol, 60 adet içki aroması, 200 adet alkol kiti, 7 bin 720 adet sigara sarma kağıdı, 165 adet gümrük kaçağı puro, 400 adet cinsel içerikli hap, 180 adet de gıda takviyesi ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında 15 şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçundan adli işlem yapıldığı, Antalyalıların güvenliği ve sağlığını tehdit zeden, aynı zamanda devleti vergi yönünden zarara uğratan kaçakçıların ve sahtecilerin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.