Antalya'yı alarma geçiren olay

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 10:16, Güncelleme: 07.12.2023 - 11:23
 

Antalya'yı alarma geçiren olay

Kepez'in Şafak Mahallesi'nde annesi dışarıdayken babasının uyuyup kalmasını fırsat bilerek kapıyı açıp sokağa çıkan 2 yaşındaki erkek çocuğu, 500 metre yağmur altında uzaklıkta yolda yürürken vatandaşlar tarafından fark edildi. Bir dükkana götürülerek giysileri değiştiren afacan vatandaşlar gözyaşı döktü. Antalya'yı alarma geçiren afacan polise haber verilmesiyle annesi bulunup teslim edildi.

haberimizvar.net- Olay, dün öğle saatlerinde Kepez ilçesi Şafak Mahallesi’nde yaşandı. İsmi öğrenilemeyen 2 yaşlarındaki erkek çocuğu, annesi dışarıda iken babasının uyuyakalmasını fırsat bilip kapıyı açıp dışarı çıktı. Evinden yaklaşık 500 metre uzaklığa sokakta yağmur altında yürüyen minik afacanı çevredeki vatandaşlar fark ederek bir dükkana götürdü. Vatandaşlar durumu polise bildirirken, ıslanan ufaklığın üstündeki giysiler çıkartılıp yeni kıyafetler giydirildi. CEP TELEFONUNDAN VİDEO AÇILINCA SAKİNLEŞTİ Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, küçük çocuğun korku yaşamaması için genelde dükkan dışında bekledi, ardından annesinin bulunması için çalışma başlattı. Oldukça korktuğu gözlenen minik yavruya vatandaşlar üşümemesi için battaniye getirdi. Zaman zaman ağlayan ufaklığa yine komşular tarafından süt, kraker verildi, cep telefonundan da video izletildi. VATANDAŞLAR GÖZYAŞI DÖKTÜ Çocuğu sokakta yürürken fark eden vatandaşlardan Güldane Demiray, “Yolda arabanın başında duruyordu. Yalnızdı ve durumuna çok üzüldüm. Yolda kaza geçirebilirdi. Yanından geçen bir başka kadına seslendim ve elini tutup getirmesini söyledim. Ağlıyordu hep. Kıyafetlerini değiştirdik. Benim de torunlarım var, durumuna çok üzüldüm” diyerek gözyaşı döktü. GÖZYAŞLARI, MUTLULUK GÖZYAŞINA DÖNÜŞTÜ Bir süre sonra ise kayıp başvurusunda bulunan çocuğun annesi polis ekiplerince olay yerine getirildi. Üzerindeki kıyafetlerin farklı, kafasının battaniyeyle örtülü olmasından dolayı ilk başta oğlunu tanıyamayan anne, yüzünün gösterilmesiyle büyük sevinç yaşadı. Büyük korku yaşadığı görülen anneyi karşısında gören küçük çocuk ise ağlayarak annesine sarıldı. Ufaklık ve annesi işlemler için polis merkezine götürüldü.
Kepez'in Şafak Mahallesi'nde annesi dışarıdayken babasının uyuyup kalmasını fırsat bilerek kapıyı açıp sokağa çıkan 2 yaşındaki erkek çocuğu, 500 metre yağmur altında uzaklıkta yolda yürürken vatandaşlar tarafından fark edildi. Bir dükkana götürülerek giysileri değiştiren afacan vatandaşlar gözyaşı döktü. Antalya'yı alarma geçiren afacan polise haber verilmesiyle annesi bulunup teslim edildi.

haberimizvar.net- Olay, dün öğle saatlerinde Kepez ilçesi Şafak Mahallesi’nde yaşandı. İsmi öğrenilemeyen 2 yaşlarındaki erkek çocuğu, annesi dışarıda iken babasının uyuyakalmasını fırsat bilip kapıyı açıp dışarı çıktı. Evinden yaklaşık 500 metre uzaklığa sokakta yağmur altında yürüyen minik afacanı çevredeki vatandaşlar fark ederek bir dükkana götürdü. Vatandaşlar durumu polise bildirirken, ıslanan ufaklığın üstündeki giysiler çıkartılıp yeni kıyafetler giydirildi.

CEP TELEFONUNDAN VİDEO AÇILINCA SAKİNLEŞTİ

Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, küçük çocuğun korku yaşamaması için genelde dükkan dışında bekledi, ardından annesinin bulunması için çalışma başlattı. Oldukça korktuğu gözlenen minik yavruya vatandaşlar üşümemesi için battaniye getirdi. Zaman zaman ağlayan ufaklığa yine komşular tarafından süt, kraker verildi, cep telefonundan da video izletildi.

VATANDAŞLAR GÖZYAŞI DÖKTÜ

Çocuğu sokakta yürürken fark eden vatandaşlardan Güldane Demiray, “Yolda arabanın başında duruyordu. Yalnızdı ve durumuna çok üzüldüm. Yolda kaza geçirebilirdi. Yanından geçen bir başka kadına seslendim ve elini tutup getirmesini söyledim. Ağlıyordu hep. Kıyafetlerini değiştirdik. Benim de torunlarım var, durumuna çok üzüldüm” diyerek gözyaşı döktü.

GÖZYAŞLARI, MUTLULUK GÖZYAŞINA DÖNÜŞTÜ

Bir süre sonra ise kayıp başvurusunda bulunan çocuğun annesi polis ekiplerince olay yerine getirildi. Üzerindeki kıyafetlerin farklı, kafasının battaniyeyle örtülü olmasından dolayı ilk başta oğlunu tanıyamayan anne, yüzünün gösterilmesiyle büyük sevinç yaşadı. Büyük korku yaşadığı görülen anneyi karşısında gören küçük çocuk ise ağlayarak annesine sarıldı.

Ufaklık ve annesi işlemler için polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.