ANTGİAD- BAİB işbirliği

YEREL 06.07.2022 - 10:22, Güncelleme: 06.07.2022 - 10:22
 

ANTGİAD- BAİB işbirliği

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ile Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

haberimizvar.net- ANTGİAD Başkanı Osman Sert ile BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu arasında imzalanan protokole göre BAİB, ANTGİAD üyelerine dış ticaret eğitimleri verip, ihracat teşvikleri ve uygulamaları hususunda seminerler düzenleyecek ve iki kurum arasında Bölgemizden ihracatı artıracak projeler geliştirilecek. PROTOKOL İMZALANDI Protokolün bölgemize hayırlı olmasını dileyen BAİB Başkanı Çavuşoğlu, “Birliğimizin amacı bölgemizden ihracatı artırmak. Bölgemizden ihracatı artırmak için yeni pazarlar, yeni alıcılar bulmak gibi bir görevimiz var. Aynı zamanda Antalya, Burdur ve Isparta illerimizde faaliyet yürüten firmalarımızı ihracat ailesine kazandırmak gibi de bir misyonumuz var. ANTGİAD ile imzaladığımız protokol ile genç iş insanları ihracat ailemize kazandırmayı planlıyoruz. Eğitim ve seminerler sonrası düzenleyeceğimiz projeler ile bu konuda önemli mesafe kaydedeceğimize inanıyorum” dedi. TEŞEKKÜR ETTİ ANTGİAD Başkanı Sert ise; “Derneğimiz çatısı altında imalat yapan, mal ve hizmet sunan çok sayıda üyemiz var. Üyelerimizin ihracat gerçekleştirmesini, dış ticarette de var olmalarını istiyoruz. Bu yönde önemli bir adım attık. Birliğimizin katkılarıyla üyelerimizin daha kolaylıkla ihracata yönelmelerini sağlamak arzusundayız. Bu vesileyle üyelerimizi ihracat eğitim ve seminerlerimize katılmaya davet ediyor tekrar BAİB Başkanı Sayın Ümit Mirza Çavuşoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ile Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

haberimizvar.net- ANTGİAD Başkanı Osman Sert ile BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu arasında imzalanan protokole göre BAİB, ANTGİAD üyelerine dış ticaret eğitimleri verip, ihracat teşvikleri ve uygulamaları hususunda seminerler düzenleyecek ve iki kurum arasında Bölgemizden ihracatı artıracak projeler geliştirilecek.

PROTOKOL İMZALANDI

Protokolün bölgemize hayırlı olmasını dileyen BAİB Başkanı Çavuşoğlu, “Birliğimizin amacı bölgemizden ihracatı artırmak. Bölgemizden ihracatı artırmak için yeni pazarlar, yeni alıcılar bulmak gibi bir görevimiz var. Aynı zamanda Antalya, Burdur ve Isparta illerimizde faaliyet yürüten firmalarımızı ihracat ailesine kazandırmak gibi de bir misyonumuz var. ANTGİAD ile imzaladığımız protokol ile genç iş insanları ihracat ailemize kazandırmayı planlıyoruz. Eğitim ve seminerler sonrası düzenleyeceğimiz projeler ile bu konuda önemli mesafe kaydedeceğimize inanıyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

ANTGİAD Başkanı Sert ise; “Derneğimiz çatısı altında imalat yapan, mal ve hizmet sunan çok sayıda üyemiz var. Üyelerimizin ihracat gerçekleştirmesini, dış ticarette de var olmalarını istiyoruz. Bu yönde önemli bir adım attık. Birliğimizin katkılarıyla üyelerimizin daha kolaylıkla ihracata yönelmelerini sağlamak arzusundayız. Bu vesileyle üyelerimizi ihracat eğitim ve seminerlerimize katılmaya davet ediyor tekrar BAİB Başkanı Sayın Ümit Mirza Çavuşoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.