ANTİAD'a yeni başkan, yeni yönetim

GÜNDEM 10.01.2023 - 15:59, Güncelleme: 10.01.2023 - 16:03
 

ANTİAD'a yeni başkan, yeni yönetim

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 6. Olağan Genel Kurulu’nda tek başkan adayı olan Bilal Köleoğlu 106 üyenin oyuyla seçilerek, göreve geldi.

haberimizvar.net- Genel kurulun açılış konuşmasını yapan 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Yıldız, “2020 yılında değerli başkanımız Ersen Göksan ve ekibinden devraldığımız ANTİAD bayrağını daha yükseklere çıkartmak için yönetim kurulumuzla birlikte canla başla çalıştık. Zamanımızı ve enerjimizi ANTİAD için harcadık. Geldiğimiz bu noktada tüm yaşanan sıkıntılara rağmen aldığımız emaneti gönül rahatlığıyla Bilal Köleoğlu ve ekibine devretmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu. ÖYKÜYÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ Yapılan seçimle bayrağı devralan yeni başkan Bilal Köleoğlu ise, “Önümüzdeki üç yıllık dönemde; tüm üyelerimizin görüş, öneri, destek ve eleştirilerinin yanı sıra aktif katılımlarıyla dernek çalışmalarımızda yol alacağız. Bu inanç ve kararlılıkla; Cumhuriyet’in ilkeleri ışığında; ülkemize, değerlerimize sahip çıkarak, üyelerimizin değerleri en büyük önceliğimizdir. Bu salondaki tecrübe, akıl ve enerji ANTİAD’ın öyküsünün yazılmaya devam edeceğinin en güzel göstergesidir. Aldığımız değerli ve bu büyük mirasın sorumluluğunun farkındayız. Bu yüzden birbirinden önemli ve değerli projelerimizle çok çalışacağız” dedi. Seçimin ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Bilal Köleoğlu, Rıza Atçı, Cüneyt Akgül, Ahmet Çeliktürk, Mustafa Oğuz, Erkan Yeşil, Memet Peçen
Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 6. Olağan Genel Kurulu’nda tek başkan adayı olan Bilal Köleoğlu 106 üyenin oyuyla seçilerek, göreve geldi.

haberimizvar.net- Genel kurulun açılış konuşmasını yapan 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Yıldız, “2020 yılında değerli başkanımız Ersen Göksan ve ekibinden devraldığımız ANTİAD bayrağını daha yükseklere çıkartmak için yönetim kurulumuzla birlikte canla başla çalıştık. Zamanımızı ve enerjimizi ANTİAD için harcadık. Geldiğimiz bu noktada tüm yaşanan sıkıntılara rağmen aldığımız emaneti gönül rahatlığıyla Bilal Köleoğlu ve ekibine devretmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

ÖYKÜYÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Yapılan seçimle bayrağı devralan yeni başkan Bilal Köleoğlu ise, “Önümüzdeki üç yıllık dönemde; tüm üyelerimizin görüş, öneri, destek ve eleştirilerinin yanı sıra aktif katılımlarıyla dernek çalışmalarımızda yol alacağız. Bu inanç ve kararlılıkla; Cumhuriyet’in ilkeleri ışığında; ülkemize, değerlerimize sahip çıkarak, üyelerimizin değerleri en büyük önceliğimizdir. Bu salondaki tecrübe, akıl ve enerji ANTİAD’ın öyküsünün yazılmaya devam edeceğinin en güzel göstergesidir. Aldığımız değerli ve bu büyük mirasın sorumluluğunun farkındayız. Bu yüzden birbirinden önemli ve değerli projelerimizle çok çalışacağız” dedi. Seçimin ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Bilal Köleoğlu, Rıza Atçı, Cüneyt Akgül, Ahmet Çeliktürk, Mustafa Oğuz, Erkan Yeşil, Memet Peçen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.