ANTİAD'da Köleoğlu tek aday

EKONOMİ 30.12.2022 - 10:45, Güncelleme: 30.12.2022 - 10:46
 

ANTİAD'da Köleoğlu tek aday

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 6. Dönem başkan adaylığını açıklayan tek isim olan Bilal Köleoğlu, dernek üyeleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu

haberimizvar.net- ANTİAD için adaylık başvurusu yapan tek başkan adayı olan Bilal Köleoğlu, düzenlediği tanıtım toplantısıyla projelerini anlattı.  Köleoğlu, “ANTİAD olarak üyelerimiz için çalışmamızın yanı sıra Antalya için de hatırı sayılır projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Antalya’nın ekonomisi, turizmi, tarımı, sanayisi daha sayamayacağımız birçok sektörü için çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Çok güzel ve başarılı projelere, yönetim kurulumuzla imza atacağımızın inancındayım” diye konuştu. GÜCÜNE GÜÇ KATACÇAK Yönetim kurulu aday listesinde Antalya’nın önde gelen işadamlarının ve sektör temsilcilerinin yer aldığını kaydeden Bilal Köleoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:  “Farklı sektörlerden 18 kişilik aday yönetim kurulumuzla büyük bir güce sahibiz. Girişimde, gelişimde, bilişimde, eğitimde ve sosyallikte başlıklarıyla hazırlamış olduğumuz projelerle ‘Önce Antalya’ mottosuyla çalışmalarımıza başlayacağız. Kısacası ANTİAD gücüne güç, değerine değer katacak”
Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 6. Dönem başkan adaylığını açıklayan tek isim olan Bilal Köleoğlu, dernek üyeleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu

haberimizvar.net- ANTİAD için adaylık başvurusu yapan tek başkan adayı olan Bilal Köleoğlu, düzenlediği tanıtım toplantısıyla projelerini anlattı.  Köleoğlu, “ ANTİAD olarak üyelerimiz için çalışmamızın yanı sıra Antalya için de hatırı sayılır projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Antalya’nın ekonomisi, turizmi, tarımı, sanayisi daha sayamayacağımız birçok sektörü için çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Çok güzel ve başarılı projelere, yönetim kurulumuzla imza atacağımızın inancındayım” diye konuştu.

GÜCÜNE GÜÇ KATACÇAK

Yönetim kurulu aday listesinde Antalya’nın önde gelen işadamlarının ve sektör temsilcilerinin yer aldığını kaydeden Bilal Köleoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:  “Farklı sektörlerden 18 kişilik aday yönetim kurulumuzla büyük bir güce sahibiz. Girişimde, gelişimde, bilişimde, eğitimde ve sosyallikte başlıklarıyla hazırlamış olduğumuz projelerle ‘Önce Antalya’ mottosuyla çalışmalarımıza başlayacağız. Kısacası ANTİAD gücüne güç, değerine değer katacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.