ANTİAD’tan depremzedelere yardım kolisi

YAŞAM 13.03.2023 - 13:29, Güncelleme: 13.03.2023 - 13:29
 

ANTİAD’tan depremzedelere yardım kolisi

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) deprem bölgesine yaptığı 329 konteyner bağışının ardından, Antalya’da yaşayan depremzedelere bin adet gıda yarım kolisi bağışında bulundu.

Haberimizvar -Antalya Valiliği ve AFAD koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) deprem bölgesine yaptığı 329 konteyner yardımı ve Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’ne açtığı 2 adet çarşı, 2 adet yaşam alanının ardından şimdi de Antalya’da yaşayan depremzedeler için de çalışmalara başladı. Dernek; deprem nedeniyle Antalya’da yaşayan depremzedelere Ramazan Ayı öncesi 1000 adet gıda yardım kolisi teslim etti. ANTALYA VALİLİĞİ VE AFAD KOORDİNASYONUNDA ÇALIŞTILAR Gerçekleştirdikleri yardım kampanyaları hakkında konuşan ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu, “Depremin ertesi günü büyük bir hız ve koordinasyonla başladığımız yardım kampanyalarından konteyner kampanyasını sonlandırdık. Bölgeye 329 konteyner sevkiyatını yaparak büyük bir operasyonu, Antalya Valiliği ve AFAD koordinasyonunda gerçekleştirdik. Bölgede hem yaşam alanları ve çarşılar kurulmasına vesile olduk hem de içi oyuncakla dolu oyun konteynerini çocuklarımıza gönderdik. Tüm bu çalışmalarda hem üyelerimiz hem de bölgedeki iş insanlarımız ortak paydada buluşarak rol aldık” diyerek deprem bölgesine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. BÖLGEYE YENİDEN ZİYARET EDECEKLER Büyük yaralar alan deprem bölgesiyle ilgili yeni çalışmalar yapacaklarını ve bu yönde ellerinden gelenin en iyisini dernek olarak yerine getireceklerinin altını çizen Başkan Bilal Köleoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bölgeden şehrimize gelerek burada yaşayan depremzedelerimize 1000 adet gıda kolisi teslim edeceğiz. Ramazan ayından önce bölgeye düzenleyeceğimiz bir ziyaretle de Kahramanmaraş Elbistan’daki vatandaşlarımıza da bu kolilerden götüreceğiz. Onların sofrasında yiyeceği aşta bizim de tuzumuzun olması bizleri çok mutlu edecek. Yaraları birlikte sarmaya devam edeceğiz.”  
Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) deprem bölgesine yaptığı 329 konteyner bağışının ardından, Antalya’da yaşayan depremzedelere bin adet gıda yarım kolisi bağışında bulundu.

Haberimizvar -Antalya Valiliği ve AFAD koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) deprem bölgesine yaptığı 329 konteyner yardımı ve Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’ne açtığı 2 adet çarşı, 2 adet yaşam alanının ardından şimdi de Antalya’da yaşayan depremzedeler için de çalışmalara başladı. Dernek; deprem nedeniyle Antalya’da yaşayan depremzedelere Ramazan Ayı öncesi 1000 adet gıda yardım kolisi teslim etti.

ANTALYA VALİLİĞİ VE AFAD KOORDİNASYONUNDA ÇALIŞTILAR

Gerçekleştirdikleri yardım kampanyaları hakkında konuşan ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu, “Depremin ertesi günü büyük bir hız ve koordinasyonla başladığımız yardım kampanyalarından konteyner kampanyasını sonlandırdık. Bölgeye 329 konteyner sevkiyatını yaparak büyük bir operasyonu, Antalya Valiliği ve AFAD koordinasyonunda gerçekleştirdik. Bölgede hem yaşam alanları ve çarşılar kurulmasına vesile olduk hem de içi oyuncakla dolu oyun konteynerini çocuklarımıza gönderdik. Tüm bu çalışmalarda hem üyelerimiz hem de bölgedeki iş insanlarımız ortak paydada buluşarak rol aldık” diyerek deprem bölgesine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BÖLGEYE YENİDEN ZİYARET EDECEKLER

Büyük yaralar alan deprem bölgesiyle ilgili yeni çalışmalar yapacaklarını ve bu yönde ellerinden gelenin en iyisini dernek olarak yerine getireceklerinin altını çizen Başkan Bilal Köleoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bölgeden şehrimize gelerek burada yaşayan depremzedelerimize 1000 adet gıda kolisi teslim edeceğiz. Ramazan ayından önce bölgeye düzenleyeceğimiz bir ziyaretle de Kahramanmaraş Elbistan’daki vatandaşlarımıza da bu kolilerden götüreceğiz. Onların sofrasında yiyeceği aşta bizim de tuzumuzun olması bizleri çok mutlu edecek. Yaraları birlikte sarmaya devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.