ANTİAD'tan yılbaşı kokteyli

GÜNDEM 29.12.2021 - 14:46, Güncelleme: 29.12.2021 - 14:46
 

ANTİAD'tan yılbaşı kokteyli

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) üyeleri, yılbaşı kokteylinde DJ performansıyla eğlendi.

haberimizvar.net- ANTİAD, 2022 yılına sayılı gün kala ofis binasında yılbaşı kokteyli düzenledi. Kokteyle katılan üyeler DJ performansıyla eğlendi. Koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan üyelerin yeni yıl temennisi ise sağlık oldu.  ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini beklediklerini söyledi. 2022 yılında 10'uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yıldız, “Yeni yıla merhaba kokteylimizde birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz. 2022 yılına merhaba diyoruz. 2022, her anlamda ANTİAD'ın yılı olacak. Hem 10'uncu yıl dönümümüz hem de bütün üyelerimizi, Antalya'yı kucakladığımız bir yıl olacak" dedi.  Yılbaşı kutlamasında DJ performansının ardından üyeler pasta kesti.
Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) üyeleri, yılbaşı kokteylinde DJ performansıyla eğlendi.

haberimizvar.net- ANTİAD, 2022 yılına sayılı gün kala ofis binasında yılbaşı kokteyli düzenledi. Kokteyle katılan üyeler DJ performansıyla eğlendi. Koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan üyelerin yeni yıl temennisi ise sağlık oldu.

 ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini beklediklerini söyledi. 2022 yılında 10'uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Yıldız, “Yeni yıla merhaba kokteylimizde birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz. 2022 yılına merhaba diyoruz. 2022, her anlamda ANTİAD'ın yılı olacak. Hem 10'uncu yıl dönümümüz hem de bütün üyelerimizi, Antalya'yı kucakladığımız bir yıl olacak" dedi.

 Yılbaşı kutlamasında DJ performansının ardından üyeler pasta kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.