Anttalks'un konuğu Ezo Sunal

YEREL 19.02.2024 - 12:14, Güncelleme: 19.02.2024 - 12:14
 

Anttalks'un konuğu Ezo Sunal

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “İlham Veren Hayatlar” başlığıyla düzenlediği Anttalks etkinliği kapsamında yazar, eğitimci ve oyuncu Ezo Sunal, Antalyalılarla buluştu. Ezo Sunal, çocuklar için mutlu bir aile ve eğitim ortamı sağlamanın önemine değindi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, mesleğinde belli bir başarıya ulaşmış kişilerin, paylaşmaya değer fikir, yaşam ve deneyimlerini, başta gençler olmak üzere paylaşmak için başlattığı Anttalks söyleşileri devam ediyor. Bu kapsamda, yazar, eğitimci ve oyuncu Ezo Sunal, AKM Aspendos Salonu’nda, Antalyalılarla buluştu. Söyleşiye, Ezo Sunal’ın annesi Gül Sunal da katıldı. “Çocuklarla Mutlu Zaman Geçirmek” konulu söyleşide Ezo Sunal, çocuk gelişiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve çocuklarla mutlu ve verimli zaman geçirmek için yapılması gerekenleri anlattı. MUTLU ORTAM ÖNEMLİ Çocuklarla, mutlu bir aile ve eğitim ortamı için devamlılık ve deneyimin önemine dikkat çeken Ezo Sunal, “Okul-aile ilişkisi de bu mutlu ortamı sağlamak için gerekli. Çocukların gelişimi için ihtiyaçlarını fark etmek ve bunun bilincinde olmak büyük önem arz ediyor. Öğretmenlerimize de bu mutlu ortamı sağlamak için büyük iş düşüyor. Öğrenme konusunda yapılandırma ve destekleme becerileriyle bu konuda yardımcı olmaları gerekiyor” dedi. Ezo Sunal, konuşmasının sonunda seyircilerin sorularını da cevapladı. “ANTALYA’DA OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR” Antalya’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ezo Sunal, “Burada ebeveynler, eğitimciler ve çocuklarla bir araya gelmek mutluluk verici. Konu çocuk olunca ilgide o kadar artıyor. Keyifli bir söyleşi oldu. İnsanlarla bu konuda sohbet etme şansı bulmak ve onların da söylemek istediklerini dinlemek benim için önemli. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’e beni Antalyalılarla bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı İsmail Oskay tarafından Ezo Sunal ve Gül Sunal’a çiçek ve plaket takdim edildi.  ANTTALKS ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DA DEVAM EDECEK Türkiye’de ulusal marka haline gelmiş, ekonomiden eğitime, kültürden sanata birçok önemli ismin konuk olarak Antalya’ya gelmesini sağlayan Anttalks etkinliği önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da AKM Perge Salonu’nda “ Ekonomi ve Cumhuriyet” konulu söyleşisiyle, Antalyalılarla bir araya gelecek. İlerleyen haftalarda da Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Bedrettin Dalan gibi isimler de Anttalks kapsamında Antalya’da olacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “İlham Veren Hayatlar” başlığıyla düzenlediği Anttalks etkinliği kapsamında yazar, eğitimci ve oyuncu Ezo Sunal, Antalyalılarla buluştu. Ezo Sunal, çocuklar için mutlu bir aile ve eğitim ortamı sağlamanın önemine değindi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, mesleğinde belli bir başarıya ulaşmış kişilerin, paylaşmaya değer fikir, yaşam ve deneyimlerini, başta gençler olmak üzere paylaşmak için başlattığı Anttalks söyleşileri devam ediyor. Bu kapsamda, yazar, eğitimci ve oyuncu Ezo Sunal, AKM Aspendos Salonu’nda, Antalyalılarla buluştu. Söyleşiye, Ezo Sunal’ın annesi Gül Sunal da katıldı. “Çocuklarla Mutlu Zaman Geçirmek” konulu söyleşide Ezo Sunal, çocuk gelişiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve çocuklarla mutlu ve verimli zaman geçirmek için yapılması gerekenleri anlattı.


MUTLU ORTAM ÖNEMLİ
Çocuklarla, mutlu bir aile ve eğitim ortamı için devamlılık ve deneyimin önemine dikkat çeken Ezo Sunal, “Okul-aile ilişkisi de bu mutlu ortamı sağlamak için gerekli. Çocukların gelişimi için ihtiyaçlarını fark etmek ve bunun bilincinde olmak büyük önem arz ediyor. Öğretmenlerimize de bu mutlu ortamı sağlamak için büyük iş düşüyor. Öğrenme konusunda yapılandırma ve destekleme becerileriyle bu konuda yardımcı olmaları gerekiyor” dedi. Ezo Sunal, konuşmasının sonunda seyircilerin sorularını da cevapladı.


“ANTALYA’DA OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR”
Antalya’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ezo Sunal, “Burada ebeveynler, eğitimciler ve çocuklarla bir araya gelmek mutluluk verici. Konu çocuk olunca ilgide o kadar artıyor. Keyifli bir söyleşi oldu. İnsanlarla bu konuda sohbet etme şansı bulmak ve onların da söylemek istediklerini dinlemek benim için önemli. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’e beni Antalyalılarla bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı İsmail Oskay tarafından Ezo Sunal ve Gül Sunal’a çiçek ve plaket takdim edildi. 


ANTTALKS ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DA DEVAM EDECEK
Türkiye’de ulusal marka haline gelmiş, ekonomiden eğitime, kültürden sanata birçok önemli ismin konuk olarak Antalya’ya gelmesini sağlayan Anttalks etkinliği önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da AKM Perge Salonu’nda “ Ekonomi ve Cumhuriyet” konulu söyleşisiyle, Antalyalılarla bir araya gelecek. İlerleyen haftalarda da Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Bedrettin Dalan gibi isimler de Anttalks kapsamında Antalya’da olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.