Apar topar Ankara'ya koştu

SİYASET 01.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 01.12.2023 - 15:43
 

Apar topar Ankara'ya koştu

Adı çok sayıda skandala karışan AK Partili Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in belediyenin işlerini takip etmek bahanesiyle apar topar gittiği Ankara'da belediye başkan adaylığı için partisinin kapısını çaldığı ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Son dönemde patlayan arazi yolsuzluğu operasyonu başta olmak üzere adı çok sayıda skandal olaya karışan AK Partili Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in belediyenin işlerini takip etmek bahanesiyle gittiği Başkent Ankara'da AK Parti'nin kapısını çalarak, yeniden aday olma girişimlerde bulunduğu ileri sürülüyor. Siyaset kulislerinde Başkan Şahin'in koltuğunu kaptırma tehlikesi yaşadığı için Ankara'ya belediye başkan yardımcısı Yusuf Koçyiğit ve bürokratlarını da götürdüğü, amacının belediyeyle ilgili işleri takip etmek değil, adaylığını garantilemek düşüncesi olduğu konuşuluyor. Aksu Belediyesi'nden yapılan basın açıklamasında ise Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit ve belediye bürokratlarının Ankara'da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı ziyaret ettikleri belirtildi. Aksu Belediyesi'nden yapılan açıklamada Başkan Şahin'in AK Parti Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek, burada istişarelerde bulunduğu da belirtildi. Belediyenin açıklamasında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in Ankara temasları ile ilgili olarak, " İlçemizle ilgili konuları Ankara'da takip ediyoruz. İlgili bakanlıklarımızı sık sık ziyaret ederek yarım kalan işlerimiz ve belediyemizin yeni projeleri hakkında görüşmelerde bulunuyoruz." dediği de vurgulandı.
Adı çok sayıda skandala karışan AK Partili Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in belediyenin işlerini takip etmek bahanesiyle apar topar gittiği Ankara'da belediye başkan adaylığı için partisinin kapısını çaldığı ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Son dönemde patlayan arazi yolsuzluğu operasyonu başta olmak üzere adı çok sayıda skandal olaya karışan AK Partili Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in belediyenin işlerini takip etmek bahanesiyle gittiği Başkent Ankara'da AK Parti'nin kapısını çalarak, yeniden aday olma girişimlerde bulunduğu ileri sürülüyor.

Siyaset kulislerinde Başkan Şahin'in koltuğunu kaptırma tehlikesi yaşadığı için Ankara'ya belediye başkan yardımcısı Yusuf Koçyiğit ve bürokratlarını da götürdüğü, amacının belediyeyle ilgili işleri takip etmek değil, adaylığını garantilemek düşüncesi olduğu konuşuluyor.

Aksu Belediyesi'nden yapılan basın açıklamasında ise Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit ve belediye bürokratlarının Ankara'da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı ziyaret ettikleri belirtildi. Aksu Belediyesi'nden yapılan açıklamada Başkan Şahin'in AK Parti Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek, burada istişarelerde bulunduğu da belirtildi.

Belediyenin açıklamasında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in Ankara temasları ile ilgili olarak, " İlçemizle ilgili konuları Ankara'da takip ediyoruz. İlgili bakanlıklarımızı sık sık ziyaret ederek yarım kalan işlerimiz ve belediyemizin yeni projeleri hakkında görüşmelerde bulunuyoruz." dediği de vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.