Aputkan gitti, Çalık geldi

SİYASET 21.11.2023 - 11:57, Güncelleme: 21.11.2023 - 14:04
 

Aputkan gitti, Çalık geldi

AK Parti'de Serik'te ilginç şeyler oluyor. Ak Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifasını açıkladığı saatlerde İYİ Parti'den istifa ederek partiye dönüş yapan eski Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti'den Serik Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin en hareketli ilçesi olan Serik'te ardı ardına ilginç gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifa ettiğini açıklaması ile hareketlenen siyaset kulisleri, Serik eski Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye dönmesi ve Aputkan'ın boşaltacağı koltuğa talip olarak AK Parti'den Serik Belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yapmasıyla iyice hareketlendi. AK Parti'den önceki dönemde Serik Belediye Başkanı olarak görev yapan Ramazan Çalık, 20 Mart 2023 günü bin kişiyle birlikte  İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, dönemin Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi, kurucular kurulu üyeleri Neşe Toker, Mesut yılmaz, Musa Ertugan, Başak Karataş, önceki dönem İl Başkanı Mehmet Başaran'ın  katıldığı törenle İYİ Parti'ye geçmişti. İYİ Parti'den istifa eden Ramazan Çalık, Ak Parti'ye dönüşü ile ilgili olarak ise yaptığı konuşmada, "İlerleyen zaman arda yaşanan istifalar ve kurumsallığa geçemeyen İYİ Parti kan kaybetmeye devam ediyor" dedi. "Yeniden yuvama döndüğüm için mutluyum" diyerek AK Parti'yle dönen ve Serik belediye başkan aday  adaylığı dilekçesi veren Ramazan Çalık'a rozetini AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım taktı.
AK Parti'de Serik'te ilginç şeyler oluyor. Ak Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifasını açıkladığı saatlerde İYİ Parti'den istifa ederek partiye dönüş yapan eski Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti'den Serik Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin en hareketli ilçesi olan Serik'te ardı ardına ilginç gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifa ettiğini açıklaması ile hareketlenen siyaset kulisleri, Serik eski Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye dönmesi ve Aputkan'ın boşaltacağı koltuğa talip olarak AK Parti'den Serik Belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yapmasıyla iyice hareketlendi.

AK Parti'den önceki dönemde Serik Belediye Başkanı olarak görev yapan Ramazan Çalık, 20 Mart 2023 günü bin kişiyle birlikte  İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, dönemin Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi, kurucular kurulu üyeleri Neşe Toker, Mesut yılmaz, Musa Ertugan, Başak Karataş, önceki dönem İl Başkanı Mehmet Başaran'ın  katıldığı törenle İYİ Parti'ye geçmişti.

İYİ Parti'den istifa eden Ramazan Çalık, Ak Parti'ye dönüşü ile ilgili olarak ise yaptığı konuşmada, "İlerleyen zaman arda yaşanan istifalar ve kurumsallığa geçemeyen İYİ Parti kan kaybetmeye devam ediyor" dedi. "Yeniden yuvama döndüğüm için mutluyum" diyerek AK Parti'yle dönen ve Serik belediye başkan aday  adaylığı dilekçesi veren Ramazan Çalık'a rozetini AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.