Arabasını at, bisiklet, eşekle takas edecek...

YEREL 27.10.2023 - 09:59, Güncelleme: 27.10.2023 - 09:59
 

Arabasını at, bisiklet, eşekle takas edecek...

Antalyalı emlakçı Kemal Akgül'ün 2 yıl önce satın aldığı otomobili satmak için internette 'Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor' şeklinde ilan veren Algül, " Gudubet bir araba, iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aramı açtı'' dedi...

haberimizvar.net- 'Gudubet araba' dedi, 'Beni kurtaracak birisini arıyorum' başlığıyla ilan verdi. Satmak istediği aracın özelliklerini de espirili bir dille sıralayan satıcının o ilanı sosyal medyayı salladı. BİRBİRİNDEN İLGİNÇ İLANLAR YAPIŞTIRDI "Satsan satılmaz, binsen binilmez" dedi, otomobilini satıp kurtulmak için adeta her yolu denedi. Öyle bir ilan verdi ki sosyal medyada gündem oldu. Antalya'da emlakçılık yapan Kemal Akgül, aracını 2 sene önce satın aldı. Otomobil, 2005 model ve 183 binde... Akgül 2 senenin sonunda aracını satmak istedi, otomobile birbirinden ilginç ilanlar yapıştırdı. "İçinde küfür edilmedi" dedi, yazıp astı. "Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor" başlığıyla internette ilana koydu. AT, BİSİKLET VE EŞEKLE TAKAS Show Haber'in haberine göre aracına 485 bin TL değer biçen Akgül takas tekliflerine de açık. Akgül aracını at, bisiklet hatta eşekle bile takas edebileceğini söyledi. "KORKUMUZDAN BİNMİYORUZ" Akgül şunları ifade etti: "Araba gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı. Arabaya binemiyoruz çünkü çok yakıyor. Bir de parçası yok, ustası yok diyorlar. Onun için korkumuzdan binmiyoruz. Hanımın kuaför parası, çocukların okul parası falan derken hepsini buna veriyoruz."
Antalyalı emlakçı Kemal Akgül'ün 2 yıl önce satın aldığı otomobili satmak için internette 'Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor' şeklinde ilan veren Algül, " Gudubet bir araba, iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aramı açtı'' dedi...

haberimizvar.net- 'Gudubet araba' dedi, 'Beni kurtaracak birisini arıyorum' başlığıyla ilan verdi. Satmak istediği aracın özelliklerini de espirili bir dille sıralayan satıcının o ilanı sosyal medyayı salladı.

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ İLANLAR YAPIŞTIRDI

"Satsan satılmaz, binsen binilmez" dedi, otomobilini satıp kurtulmak için adeta her yolu denedi. Öyle bir ilan verdi ki sosyal medyada gündem oldu. Antalya'da emlakçılık yapan Kemal Akgül, aracını 2 sene önce satın aldı. Otomobil, 2005 model ve 183 binde... Akgül 2 senenin sonunda aracını satmak istedi, otomobile birbirinden ilginç ilanlar yapıştırdı. "İçinde küfür edilmedi" dedi, yazıp astı. "Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor" başlığıyla internette ilana koydu.

AT, BİSİKLET VE EŞEKLE TAKAS

Show Haber'in haberine göre aracına 485 bin TL değer biçen Akgül takas tekliflerine de açık. Akgül aracını at, bisiklet hatta eşekle bile takas edebileceğini söyledi.

"KORKUMUZDAN BİNMİYORUZ"

Akgül şunları ifade etti:

"Araba gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı. Arabaya binemiyoruz çünkü çok yakıyor. Bir de parçası yok, ustası yok diyorlar. Onun için korkumuzdan binmiyoruz. Hanımın kuaför parası, çocukların okul parası falan derken hepsini buna veriyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.