Aracın tekerine sıkışan kedi kurtarıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.11.2023 - 10:12, Güncelleme: 30.11.2023 - 10:12
 

Aracın tekerine sıkışan kedi kurtarıldı

Antalya'da otomobilin tekerine sıkışan kedi, itfaiye kurtarma ekibi tarafından kurtarılıp, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürüldü.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi 4351 sokak üzerinde meydana geldi. 06 CHC 192 plakalı otomobilinin tekerinden kedi sesi geldiğini duyan Burak Susam, hayvanı bulunduğu ylerden çıkaramayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla gelen itfaiye kurtarma ekibi, yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkardı. Patisinin yaralandığı görülen kedi, bir kutuya konuldu. E-İtfaiye ekibi, yavru kediyi Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürmesi için Susam'a teslim etti. Araç sahibi Burak Susam, "Aracıma kedi girdi. Bu soğuk havalarda biraz dikkat etmek lazım küçük dostlarımıza. Sağ olsun Antalya Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ekipleri geldi, çıkardılar. Şimdi de hayvan hastanesine götürüyoruz. Bu soğuk havalarda dikkat edelim, böyle şeyler olabiliyor. Onlar da bizim minik dostlarımız" dedi. 
Antalya'da otomobilin tekerine sıkışan kedi, itfaiye kurtarma ekibi tarafından kurtarılıp, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürüldü.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi 4351 sokak üzerinde meydana geldi. 06 CHC 192 plakalı otomobilinin tekerinden kedi sesi geldiğini duyan Burak Susam, hayvanı bulunduğu ylerden çıkaramayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla gelen itfaiye kurtarma ekibi, yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkardı. Patisinin yaralandığı görülen kedi, bir kutuya konuldu. E-İtfaiye ekibi, yavru kediyi Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürmesi için Susam'a teslim etti.

Araç sahibi Burak Susam, "Aracıma kedi girdi. Bu soğuk havalarda biraz dikkat etmek lazım küçük dostlarımıza. Sağ olsun Antalya Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ekipleri geldi, çıkardılar. Şimdi de hayvan hastanesine götürüyoruz. Bu soğuk havalarda dikkat edelim, böyle şeyler olabiliyor. Onlar da bizim minik dostlarımız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.