Aranan 5 kişi yakalandı, 5 sürücüye ceza yazıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2024 - 15:48, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:48
 

Aranan 5 kişi yakalandı, 5 sürücüye ceza yazıldı

Konyaaltı ilçesinde polis tarafından yapılan denetimlerde 5 aranan şahıs yakalanırken, 5 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

haberimizvar.net- Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel asayiş ve mevcut kamu düzeninin devamının sağlanması, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla eş zamanlı olarak ‘Umuma Açık Mekan Uygulaması’ ve 2 ayrı noktada “Yol  Uygulaması” gerçekleştirdi. Uygulamada 45 iş yeri denetlendi; bin 305 şahıs ile 103 araç ve sürücüsü hakkında sorgulama yapıldı. 5 aranan şahıs yakalanırken, 5 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.   
Konyaaltı ilçesinde polis tarafından yapılan denetimlerde 5 aranan şahıs yakalanırken, 5 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

haberimizvar.net-  Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel asayiş ve mevcut kamu düzeninin devamının sağlanması, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla eş zamanlı olarak ‘Umuma Açık Mekan Uygulaması’ ve 2 ayrı noktada “Yol  Uygulaması” gerçekleştirdi. Uygulamada 45 iş yeri denetlendi; bin 305 şahıs ile 103 araç ve sürücüsü hakkında sorgulama yapıldı. 5 aranan şahıs yakalanırken, 5 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.