Ardahan ve öğrencilerine iki ödül

YAŞAM 07.02.2022 - 10:25, Güncelleme: 07.02.2022 - 10:25
 

Ardahan ve öğrencilerine iki ödül

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faik Ardahan ve öğrencilerinin hazırladığı iki proje ödülle döndü

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faik Ardahan’ın öğrencileri ile hazırladığı iki proje ATRAX 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı’ndan ödülle döndü. Konuyla ilgili paylaşım yapan Prof. Dr. Ardahan, “Öğrencilerimle birlikte hazırladığım iki ayrı fikir projesi ATRAX 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı kapsamında yapılan  8. ATRAX SHINING AWARDS-22 "Üniversiteler Yarışıyor" Kategorisinde ödül aldı.  BÜYÜK GURUR  Yüksek lisans öğrencim Zeynep Özer Yıldız ile hazırladığımız "Emekliler için Rekreasyon Merkezi" isimli fikir projesi 1. ödülüyle, Lisans öğrencilerim Cennet Çelik, Buse Ejder, Seher Arpak ve Esme Öz ile hazırladığımız "Engelsiz Mutlu Kentler" fikir projesi 2. Ödülüyle takdir edildi. Öğrencilerime, ATRAX FUARI ve Tureks Uluslararası Fuarcılık'a ve jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faik Ardahan ve öğrencilerinin hazırladığı iki proje ödülle döndü

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faik Ardahan’ın öğrencileri ile hazırladığı iki proje ATRAX 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı’ndan ödülle döndü. Konuyla ilgili paylaşım yapan Prof. Dr. Ardahan, “Öğrencilerimle birlikte hazırladığım iki ayrı fikir projesi ATRAX 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı kapsamında yapılan  8. ATRAX SHINING AWARDS-22 "Üniversiteler Yarışıyor" Kategorisinde ödül aldı. 

BÜYÜK GURUR 

Yüksek lisans öğrencim Zeynep Özer Yıldız ile hazırladığımız "Emekliler için Rekreasyon Merkezi" isimli fikir projesi 1. ödülüyle, Lisans öğrencilerim Cennet Çelik, Buse Ejder, Seher Arpak ve Esme Öz ile hazırladığımız "Engelsiz Mutlu Kentler" fikir projesi 2. Ödülüyle takdir edildi. Öğrencilerime, ATRAX FUARI ve Tureks Uluslararası Fuarcılık'a ve jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.