Arıkan’dan Fatma Anne’ye ziyaret

YEREL 10.05.2021 - 12:02, Güncelleme: 10.05.2021 - 12:02
 

Arıkan’dan Fatma Anne’ye ziyaret

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, yönetim kurulu ile birlikte Aliefendi Köyü’nde yaşayan ve 35 yıldır engelli çocuğuna bakan Fatma Bıçkıcı’yı Anneler Günü’nde ziyaret etti

haberimizvar.net- Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, Aliefendi Köyü’nde yaşayan Fatma Bıçkıcı’yı ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. 35 yıldır engelli çocuğuna bakan Fatma Bıçkıcı’yı ziyaretinde konuşan Başkan Arıkan, “Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, onların da ne şartlarda olursa olsun bizlerden vazgeçmediği, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz. Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.
İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, yönetim kurulu ile birlikte Aliefendi Köyü’nde yaşayan ve 35 yıldır engelli çocuğuna bakan Fatma Bıçkıcı’yı Anneler Günü’nde ziyaret etti

haberimizvar.net- Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, Aliefendi Köyü’nde yaşayan Fatma Bıçkıcı’yı ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. 35 yıldır engelli çocuğuna bakan Fatma Bıçkıcı’yı ziyaretinde konuşan Başkan Arıkan, “Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, onların da ne şartlarda olursa olsun bizlerden vazgeçmediği, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz.
Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.