Arkadaşının evinde fenalaşıp öldü

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.12.2020 - 17:10, Güncelleme: 17.12.2020 - 17:10
 

Arkadaşının evinde fenalaşıp öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde arkadaşının evinde fenalaşan Süleyman Sertel (62) yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net-Manavgat'a bağlı Aşağı Pazarcı Mahallesi 1025 sokaktaki bir kadın arkadaşının evine giden Süleyman Sertel, fenalaştı. Ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Sertel, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hastaneye gelen kadın arkadaşı, Süleyman Sertel'in kendisini ziyarete geldiğini, birlikte alkol aldıklarını, Sertel'in başı ağrıdığı için alkolle birlikte ağrı kesici aldığını, biraz sonra da fenalaştığını iddia etti. Süleyman Sertel'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde arkadaşının evinde fenalaşan Süleyman Sertel (62) yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net-Manavgat'a bağlı Aşağı Pazarcı Mahallesi 1025 sokaktaki bir kadın arkadaşının evine giden Süleyman Sertel, fenalaştı. Ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Sertel, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hastaneye gelen kadın arkadaşı, Süleyman Sertel'in kendisini ziyarete geldiğini, birlikte alkol aldıklarını, Sertel'in başı ağrıdığı için alkolle birlikte ağrı kesici aldığını, biraz sonra da fenalaştığını iddia etti.

Süleyman Sertel'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.