Arkadaşlarına rakip oldular

SPOR 20.09.2023 - 10:34, Güncelleme: 20.09.2023 - 10:34
 

Arkadaşlarına rakip oldular

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını şampiyon yaptıktan sonra süper lig takımlarına transfer olan Çetin ile Çayır, ilk maçta rakip forma giydi.

haberimizvar.net- Antalya Şampiyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü U18 Kadın Basketbol Takımını şampiyon yaptıktan sonra süper lig takımlarına transfer olan Hazal Çetin ile Elif Çayır, ilk maçta yetiştirildikleri salonda rakip formalar giydi. Kulübün Turgut Özal Spor Salonu’nda yetişen basketbolcularından Çetin Antalya Toroslar Basketbol’a, Çayır ise Ankara Nesibe Aydın’a transfer olmuştu. ANTALYA KAZANDI ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçta bu iki takım Turgut Özal Spor Salonu’nda karşılaştı. Her ikisi de 2005 doğumlu olan Antalyalı kızlar, bu maçta süre alamasa da rakip forma giydi. Birlikte sayısız antrenman ve maç yaptıkları salonda karşı karşıya gelen Çetin ile Çayır, farklı duygular yaşadı. Karşılaşmayı 67-58 Çetin’in takımı Antalya Toroslar Basketbol kazandı. 
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını şampiyon yaptıktan sonra süper lig takımlarına transfer olan Çetin ile Çayır, ilk maçta rakip forma giydi.

haberimizvar.net- Antalya Şampiyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü U18 Kadın Basketbol Takımını şampiyon yaptıktan sonra süper lig takımlarına transfer olan Hazal Çetin ile Elif Çayır, ilk maçta yetiştirildikleri salonda rakip formalar giydi. Kulübün Turgut Özal Spor Salonu’nda yetişen basketbolcularından Çetin Antalya Toroslar Basketbol’a, Çayır ise Ankara Nesibe Aydın’a transfer olmuştu.

ANTALYA KAZANDI

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçta bu iki takım Turgut Özal Spor Salonu’nda karşılaştı. Her ikisi de 2005 doğumlu olan Antalyalı kızlar, bu maçta süre alamasa da rakip forma giydi. Birlikte sayısız antrenman ve maç yaptıkları salonda karşı karşıya gelen Çetin ile Çayır, farklı duygular yaşadı. Karşılaşmayı 67-58 Çetin’in takımı Antalya Toroslar Basketbol kazandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.