Arzum Onan’ın sergisi Muratpaşa’da

GÜNDEM 25.02.2020 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Arzum Onan’ın sergisi Muratpaşa’da

Arzum Onan’ın 14 yıldır sürdürdüğü plastik sanatlar uğraşının sonucu olan heykelleri ‘Kadın’ adını verdiği ikinci kişisel sergisiyle İstanbul ve Ankara’dan sonra bu kez Antalyalı sanatseverlerle buluşuyor.

haberimizvar.net-Daha önce Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi ve Ankara CerModern Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi sanatseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Arzum Onan, bu kez merkezine kadını koyduğu çalışmalarıyla “hayatın her alanında daha çok kadın sesine ihtiyacımız olduğunu” vurguluyor. KADINLARIN YAŞAM MÜCADELESİ Kadınların yaşam mücadelesini bronz, ahşap, mermer, metal ve cam gibi farklı malzemelerden ürettiği yapıtlarında dile getiren Arzum Onan’ın,  kadının kendi rızası ya da baskıyla sıkıştığı; üzüldüğü, gözyaşı döktüğü yere, kendince işaret etmek, dokunmak arzusuyla oluşturduğu sergisi 3-29 Mart tarihleri arasında Antalyalı sanatseverlerle buluşacak. EV SAHİBİ MURATPAŞA Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliği ve İbrahim Karaoğlu’nun küratörlüğünde Türkan Şoray Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek sergi 3 Mart Saat 17.30’da sanatçının katılımıyla yapılacak söyleşinin ardından açılacak.  
Arzum Onan’ın 14 yıldır sürdürdüğü plastik sanatlar uğraşının sonucu olan heykelleri ‘Kadın’ adını verdiği ikinci kişisel sergisiyle İstanbul ve Ankara’dan sonra bu kez Antalyalı sanatseverlerle buluşuyor.

haberimizvar.net-Daha önce Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi ve Ankara CerModern Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi sanatseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Arzum Onan, bu kez merkezine kadını koyduğu çalışmalarıyla “hayatın her alanında daha çok kadın sesine ihtiyacımız olduğunu” vurguluyor.

KADINLARIN YAŞAM MÜCADELESİ

Kadınların yaşam mücadelesini bronz, ahşap, mermer, metal ve cam gibi farklı malzemelerden ürettiği yapıtlarında dile getiren Arzum Onan’ın,  kadının kendi rızası ya da baskıyla sıkıştığı; üzüldüğü, gözyaşı döktüğü yere, kendince işaret etmek, dokunmak arzusuyla oluşturduğu sergisi 3-29 Mart tarihleri arasında Antalyalı sanatseverlerle buluşacak.

EV SAHİBİ MURATPAŞA

Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliği ve İbrahim Karaoğlu’nun küratörlüğünde Türkan Şoray Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek sergi 3 Mart Saat 17.30’da sanatçının katılımıyla yapılacak söyleşinin ardından açılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.