Asar sahaya indi

GÜNDEM 12.12.2021 - 16:09, Güncelleme: 12.12.2021 - 16:09
 

Asar sahaya indi

Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan Adayı Adnan Asar, esnaf ziyaretine başladı

haberimizvar.net- Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası başkan adaylığını açıkladıktan sonra esnaf ziyaretlerini sürdüren Adnan Asar, 26 Ocak'ta yapılacak seçim öncesi yönetim kurulu üyeleri ile projelerini açıkladı. Çalışmaya Çakırlar bölgesinden başlayan Asar, gözlemeci esnafı ile kucaklaştı. Esnafın gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu ifade eden Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası başkan adayı Adnan Asar, “Biz sadece vaatlerle yola çıkmadık. Yol haritamız belli ve bunu oylarına talip olduğumuz esnafımız ile paylaşıyoruz” dedi.  HARCAMALAR KISILACAK  Projelerini altı maddede sıralayan Asar, göreve geldikleri takdirde ilk olarak üyelerin hukuksal sorunlarını çözmek için oda bünyesinde ücretsiz avukatlık hizmeti vereceklerini söyledi. Bunun dışında mevcut yönetimin yaptığı gereksiz harcamalara 'dur' diyeceklerine işaret eden Adnan Asar, "Esnafın cebinden başkanın reklamı yapılmayacak. Çiçek, çelenk israfına son vereceğiz. Diğer yandan mesai saatleri dışında kullanılmasını önlemek adına odanın hizmet aracının sivil plakasını iptal ettireceğiz.Buralardan yapacağımız tasarruf ile esnafımızın çağın nimetlerinden birisi olan internet üzerinden daha fazla yararlanması için elektronik odacılık hizmetlerine öncülük edeceğiz” dedi.
Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan Adayı Adnan Asar, esnaf ziyaretine başladı

haberimizvar.net- Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası başkan adaylığını açıkladıktan sonra esnaf ziyaretlerini sürdüren Adnan Asar, 26 Ocak'ta yapılacak seçim öncesi yönetim kurulu üyeleri ile projelerini açıkladı. Çalışmaya Çakırlar bölgesinden başlayan Asar, gözlemeci esnafı ile kucaklaştı. Esnafın gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu ifade eden Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası başkan adayı Adnan Asar, “Biz sadece vaatlerle yola çıkmadık. Yol haritamız belli ve bunu oylarına talip olduğumuz esnafımız ile paylaşıyoruz” dedi. 

HARCAMALAR KISILACAK 
Projelerini altı maddede sıralayan Asar, göreve geldikleri takdirde ilk olarak üyelerin hukuksal sorunlarını çözmek için oda bünyesinde ücretsiz avukatlık hizmeti vereceklerini söyledi. Bunun dışında mevcut yönetimin yaptığı gereksiz harcamalara 'dur' diyeceklerine işaret eden Adnan Asar, "Esnafın cebinden başkanın reklamı yapılmayacak. Çiçek, çelenk israfına son vereceğiz. Diğer yandan mesai saatleri dışında kullanılmasını önlemek adına odanın hizmet aracının sivil plakasını iptal ettireceğiz.Buralardan yapacağımız tasarruf ile esnafımızın çağın nimetlerinden birisi olan internet üzerinden daha fazla yararlanması için elektronik odacılık hizmetlerine öncülük edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.