ASAT’ta atamalar

GÜNDEM 23.08.2019 - 16:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASAT’ta atamalar

Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nde (ASAT) şimdiye kadar 6 daire başkanı atandı. Atamalar devam edeceği, başka atama yazılarının da hazırlandığı belirtildi

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nde yeni yönetim kadroları şekilleniyor. Görevden alınıp münhal daire başkanlığına kaydırılan Tesisler Daire Başkanı Lale Çalıkoğlu’nun yerine Ümit Daban atandı. Ümit Daban aynı zamanda Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına da getirildi. ATAMALAR DEVAM EDECEK Kanalizasyon Daire Başkanı Murat Tütüncübaşı’nın yerine Necdet Erol, Yatırım İnşaat Daire Başkanı Suat Gökoğlu’nun yerine ise Seyid Mete Şahinkaya atandı. Bilgi İşlem Daire Başkanı Fatma Daban Aksoy görevden alınırken yerine Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Düha Başdoğan gönderildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Yıldız’ın görevine de Haluk Akdolun atandı. Atamaların önümüzdeki günlerde de süreceği, yeni atama yazılarının hazırlandığı belirtildi.
Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nde (ASAT) şimdiye kadar 6 daire başkanı atandı. Atamalar devam edeceği, başka atama yazılarının da hazırlandığı belirtildi

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nde yeni yönetim kadroları şekilleniyor. Görevden alınıp münhal daire başkanlığına kaydırılan Tesisler Daire Başkanı Lale Çalıkoğlu’nun yerine Ümit Daban atandı. Ümit Daban aynı zamanda Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına da getirildi.

ATAMALAR DEVAM EDECEK

Kanalizasyon Daire Başkanı Murat Tütüncübaşı’nın yerine Necdet Erol, Yatırım İnşaat Daire Başkanı Suat Gökoğlu’nun yerine ise Seyid Mete Şahinkaya atandı. Bilgi İşlem Daire Başkanı Fatma Daban Aksoy görevden alınırken yerine Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Düha Başdoğan gönderildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Yıldız’ın görevine de Haluk Akdolun atandı. Atamaların önümüzdeki günlerde de süreceği, yeni atama yazılarının hazırlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.