ASAT’ta İYİ Partili danışman krizi

GÜNDEM 06.09.2019 - 15:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASAT’ta İYİ Partili danışman krizi

ASAT’ta AKP militanlığı yapan bir personel yeni dönemde Demre’ye gönderildi. İYİ Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal’a ulaşan bu AKP’li kendisini korumasını istedi. Çokal da danışmanını ASAT’a gönderdi

haberimizvar.net Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) Manavgat şubesinde su arıza bölümünde çalışan personel Mesut Öner, Demre’ye gönderildi. AKP’li Menderes Türel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde militanlık yapan ve Manavgat Belediye Başkanı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e karşı ağza alınmayacak sözler söyleyen Mesut Öner, 31 Mart Seçimleri’nden sonra kendini koruyacak kimse bulamaz.  Daha sonra İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal’a bir tanıdığı aracılığıyla ulaşır. Mesut Öner’in yaptıklarından habersiz olan Çokal da, kendisine yardımcı olmak için Antalya’daki danışmanı Ahmet Mankara’ya yönlendirir. MİLLETVEKİLİ ÇOKAL’DAN TALİMAT Danışman Mankara, ASAT Genel Müdürlüğü’nü arar ve bu personelin eski yerine getirilmesini ister. Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın telefon numarasını vererek sonuçla ilgili bilgi verilmesini de söyler. Bu kişinin işi hemen olmaz. Milletvekili Çokal, danışmanı Ahmet Mankara’yı tekrar arar ve “ASAT’a git, bu işi hallet” diye talimat verir. Elinde Mesut Öner’le ilgili dosyayla ASAT’a gelen danışman, Genel Müdür İbrahim Kurt’la görüşmek ister. Danışmana, genel müdürün izinli olduğu, konu ne ise ona göre yönlendirebilecekleri söylenir. Kimliğini giriş kapısındaki görevliye bırakmak istemeyen danışman Mankara, genel müdür makamının kaçıncı katta olduğunu sorar ve makam odasına çıkar. İBRAHİM TUNCER’DEN İYİ KARŞILAMA Makamda genel müdür olmayınca görevli personel konunun ne olduğunu sorar ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer’e yönlendirir. İYİ Parti koruması altında olduğu söylenen İbrahim Tuncer de danışmanı en iyi şekilde karşılar ve genel müdür vekaletinin kendinde olmadığını, ilk fırsatta bu işi halledeceğini söyleyerek yolcu eder. Danışman ‘tekrar görüşelim’ diyerek telefon numarasını bırakır. Böylece Menderes Türel döneminde AKP militanlığı yapmış, bu yüzden işe alınmış, muhalif gördüğü herkesin tepesine çıkmış isimlerin yeni dönemde kollanması yolunda bir perde daha aralanmış olur.
ASAT’ta AKP militanlığı yapan bir personel yeni dönemde Demre’ye gönderildi. İYİ Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal’a ulaşan bu AKP’li kendisini korumasını istedi. Çokal da danışmanını ASAT’a gönderdi

haberimizvar.net Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nin (ASAT) Manavgat şubesinde su arıza bölümünde çalışan personel Mesut Öner, Demre’ye gönderildi. AKP’li Menderes Türel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde militanlık yapan ve Manavgat Belediye Başkanı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e karşı ağza alınmayacak sözler söyleyen Mesut Öner, 31 Mart Seçimleri’nden sonra kendini koruyacak kimse bulamaz.  Daha sonra İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal’a bir tanıdığı aracılığıyla ulaşır. Mesut Öner’in yaptıklarından habersiz olan Çokal da, kendisine yardımcı olmak için Antalya’daki danışmanı Ahmet Mankara’ya yönlendirir.

MİLLETVEKİLİ ÇOKAL’DAN TALİMAT

Danışman Mankara, ASAT Genel Müdürlüğü’nü arar ve bu personelin eski yerine getirilmesini ister. Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın telefon numarasını vererek sonuçla ilgili bilgi verilmesini de söyler. Bu kişinin işi hemen olmaz. Milletvekili Çokal, danışmanı Ahmet Mankara’yı tekrar arar ve “ASAT’a git, bu işi hallet” diye talimat verir. Elinde Mesut Öner’le ilgili dosyayla ASAT’a gelen danışman, Genel Müdür İbrahim Kurt’la görüşmek ister. Danışmana, genel müdürün izinli olduğu, konu ne ise ona göre yönlendirebilecekleri söylenir. Kimliğini giriş kapısındaki görevliye bırakmak istemeyen danışman Mankara, genel müdür makamının kaçıncı katta olduğunu sorar ve makam odasına çıkar.

İBRAHİM TUNCER’DEN İYİ KARŞILAMA

Makamda genel müdür olmayınca görevli personel konunun ne olduğunu sorar ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer’e yönlendirir. İYİ Parti koruması altında olduğu söylenen İbrahim Tuncer de danışmanı en iyi şekilde karşılar ve genel müdür vekaletinin kendinde olmadığını, ilk fırsatta bu işi halledeceğini söyleyerek yolcu eder. Danışman ‘tekrar görüşelim’ diyerek telefon numarasını bırakır. Böylece Menderes Türel döneminde AKP militanlığı yapmış, bu yüzden işe alınmış, muhalif gördüğü herkesin tepesine çıkmış isimlerin yeni dönemde kollanması yolunda bir perde daha aralanmış olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.