Aşıda yaş sınırı 25’e indirildi

SAĞLIK 22.06.2021 - 11:24, Güncelleme: 22.06.2021 - 11:24
 

Aşıda yaş sınırı 25’e indirildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı randevusunda yaş sınırının 25’e indirildiğini duyurdu.

haberimizvar.net-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarından itibaren 25 yaşa da korona aşısı randevusu açılacağını duyurdu. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Aşı randevularında yaş sınırı 25’e indi. Randevu alan gençler, aşı olmayı ertelemiş büyükleri varsa konuşup, randevu için yardımcı olsun. İlk randevular yarın. Gençlik salgına karşı harekete geçsin” çağrısı yaptı. Bakan Koca ayrıca dün 1 milyon 195 bin 426 doz aşı daha yapıldığı bilgisini de verdi. 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı randevusunda yaş sınırının 25’e indirildiğini duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarından itibaren 25 yaşa da korona aşısı randevusu açılacağını duyurdu. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “ Aşı randevularında yaş sınırı 25’e indi. Randevu alan gençler, aşı olmayı ertelemiş büyükleri varsa konuşup, randevu için yardımcı olsun. İlk randevular yarın. Gençlik salgına karşı harekete geçsin” çağrısı yaptı. Bakan Koca ayrıca dün 1 milyon 195 bin 426 doz aşı daha yapıldığı bilgisini de verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.