ASMEK’te fişleme skandalı ile ilgili konuştu

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.10.2019 - 15:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASMEK’te fişleme skandalı ile ilgili konuştu

www.haberimizvar.net’te Ebru Küçükaydın’ın köşe yazısında ‘ASMEK’te fişleme skandalı’ başlığıyla yayınlanan iddiaların ardından açıklama geldi. İddialarda adı geçen Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) Uncalı’da görev yapan Ökkeş Usluol, hakkındaki iddiaların doğru olmadığını söyledi. EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM Usluol yaptığı açıklamada, “2006 yılında gazete ilanı üzerine güvenlik görevlisi olarak işe girdim. ASMEK’te güvenlik görevlisi olarak çalıştım. 2014 yılında birçok arkadaşımla birlikte işten çıkarıldım. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dava açtım. 2015 yılında tekrar ASMEK Uncalı’da çalıştım. 2 çocuğum var, ekmek parası için çalışıyorum. İddiaların hiç biri doğru değil. Bizler en altta çalışan elemanlarız. Dönemin müdürü Alev Aslangiray ne derse o yapılırdı. Nereye giderseniz gidin, müdür talimat verir siz yaparsınız.  Emir kuluyuz. Ancak bizden çalışmamız dışında hiçbir şekilde bir talep olmadı. Zaten iddia edildiği gibi olsa halen saat ücretli çalışmam. Şu an saat ücretli çalışmamdan dolayı 2 bin 300 TL maaş elime geçiyor. İddia edilenler doğru olsaydı çoktan kadroya geçmiş olurdum. Ne fişlenme işini bilirim, ne de böyle bir talimat aldım. Ben ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum” dedi.

www.haberimizvar.net’te Ebru Küçükaydın’ın köşe yazısında ‘ASMEK’te fişleme skandalı’ başlığıyla yayınlanan iddiaların ardından açıklama geldi. İddialarda adı geçen Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) Uncalı’da görev yapan Ökkeş Usluol, hakkındaki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM

Usluol yaptığı açıklamada, “2006 yılında gazete ilanı üzerine güvenlik görevlisi olarak işe girdim. ASMEK’te güvenlik görevlisi olarak çalıştım. 2014 yılında birçok arkadaşımla birlikte işten çıkarıldım. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dava açtım. 2015 yılında tekrar ASMEK Uncalı’da çalıştım. 2 çocuğum var, ekmek parası için çalışıyorum. İddiaların hiç biri doğru değil. Bizler en altta çalışan elemanlarız. Dönemin müdürü Alev Aslangiray ne derse o yapılırdı. Nereye giderseniz gidin, müdür talimat verir siz yaparsınız.  Emir kuluyuz. Ancak bizden çalışmamız dışında hiçbir şekilde bir talep olmadı. Zaten iddia edildiği gibi olsa halen saat ücretli çalışmam. Şu an saat ücretli çalışmamdan dolayı 2 bin 300 TL maaş elime geçiyor. İddia edilenler doğru olsaydı çoktan kadroya geçmiş olurdum. Ne fişlenme işini bilirim, ne de böyle bir talimat aldım. Ben ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.