AŞT'nin 'Takıntılar' oyunu

KÜLTÜR 23.12.2021 - 12:35, Güncelleme: 23.12.2021 - 12:35
 

AŞT'nin 'Takıntılar' oyunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), Manavgat'ta Takıntılar adlı oyununu sahneledi. Oyunu, Engelli Hizmet Aracı ile evlerinden alınan engelli vatandaşlar ve aileleri de izledi.

haberimizvar.net-  İlçe ilçe gezerek Antalyalıları tiyatro ile buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) Takıntılar isimli oyunu Manavgat'ta sahneledi. Manavgat Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna ilgi yoğun oldu. Oyunu engelli vatandaşlar da izledi. Engelli bireyler Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmet Aracı ile evlerinden alınarak tiyatronun sahneleneceği merkeze getirildi.  EVLERİNDEN ALINDILAR  Laurent Baffie'nin yazdığı, Deniz Hamzaoğlu'nun yönettiği 'Takıntılar' ilgiyle izlendi. Vatandaşlar bol kahkahalı, keyifli bir akşam geçirdi. Engelli vatandaşlar oyunculara çiçek takdim etti. Oyun bitiminde Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmet Aracı ile evlerine bırakılan engelli vatandaşlar, Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek'e kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), Manavgat'ta Takıntılar adlı oyununu sahneledi. Oyunu, Engelli Hizmet Aracı ile evlerinden alınan engelli vatandaşlar ve aileleri de izledi.

haberimizvar.net-  İlçe ilçe gezerek Antalyalıları tiyatro ile buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) Takıntılar isimli oyunu Manavgat'ta sahneledi. Manavgat Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna ilgi yoğun oldu. Oyunu engelli vatandaşlar da izledi. Engelli bireyler Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmet Aracı ile evlerinden alınarak tiyatronun sahneleneceği merkeze getirildi.

 EVLERİNDEN ALINDILAR

 Laurent Baffie'nin yazdığı, Deniz Hamzaoğlu'nun yönettiği 'Takıntılar' ilgiyle izlendi. Vatandaşlar bol kahkahalı, keyifli bir akşam geçirdi. Engelli vatandaşlar oyunculara çiçek takdim etti. Oyun bitiminde Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmet Aracı ile evlerine bırakılan engelli vatandaşlar, Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek'e kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.