'Atatürk düşmanlarına meydanları dar ederiz'

SİYASET 19.12.2023 - 15:52, Güncelleme: 19.12.2023 - 15:52
 

'Atatürk düşmanlarına meydanları dar ederiz'

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk'ü anma töreninde bazı teğmenlerin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi sonucu yaşanan olaylarla ilgili zehir zemberek bir açıklama yaparak, "Atatürk düşmanlarına meydanları dar ederiz" dedi.

haberimizvavr.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk'ü anma törenlerinde 3 teğmenin yakalarına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesinden sonrası yaşanan arbede ve 4 teğmenin açığa alınmasıyla yaşanan olaylarla ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı. "Atatürk düşmanlarına meydanları dar ederiz" diyen Kamacı, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, toplu iğne olmadığı için teğmenlerin -yakalarına takmaları gereken resmi-takamadıklarını söylüyor. Reddedilen resmi Atatürk resmi olduğunu bile söyleyemiyor. Dün de Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, tarikat ve cemaatlerle protokol yapmaya devam edeceklerini söylüyor. Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin altını oyan tarikatları, cemaatleri kollayıp, koruyan FETÖ gibi bir belaya rağmen hala akıllanmayan, hala bu ortaçağ artığı yapıları devletin her kademesine yerleştiren AKP iktidarının bu politikası milli güvenliğimizi tehdit eden bir politikadır. Cumhuriyete, Atatürk'e meydan okuyanlara meydanları dart edeceğimizi herkes bilsin" şeklinde konuştu.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk'ü anma töreninde bazı teğmenlerin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi sonucu yaşanan olaylarla ilgili zehir zemberek bir açıklama yaparak, "Atatürk düşmanlarına meydanları dar ederiz" dedi.

haberimizvavr.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk'ü anma törenlerinde 3 teğmenin yakalarına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesinden sonrası yaşanan arbede ve 4 teğmenin açığa alınmasıyla yaşanan olaylarla ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı.

"Atatürk düşmanlarına meydanları dar ederiz" diyen Kamacı, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, toplu iğne olmadığı için teğmenlerin -yakalarına takmaları gereken resmi-takamadıklarını söylüyor. Reddedilen resmi Atatürk resmi olduğunu bile söyleyemiyor. Dün de Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, tarikat ve cemaatlerle protokol yapmaya devam edeceklerini söylüyor. Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin altını oyan tarikatları, cemaatleri kollayıp, koruyan FETÖ gibi bir belaya rağmen hala akıllanmayan, hala bu ortaçağ artığı yapıları devletin her kademesine yerleştiren AKP iktidarının bu politikası milli güvenliğimizi tehdit eden bir politikadır. Cumhuriyete, Atatürk'e meydan okuyanlara meydanları dart edeceğimizi herkes bilsin" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.