Atatürk hassasiyeti

GÜNDEM 18.01.2024 - 12:47, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:47
 

Atatürk hassasiyeti

Yıkım hazırlığı yapılan binadaki Atatürk'ün portresini özenle aşağıya indirdi.

 haberimizvar.net- Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat'ta meydana gelen depremler tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Depremlerden Hatay, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Adana, Osmaniye gibi çevre illerde etkilenmiş ve çok sayıda bina yerle bir olmuştu. Hatay'ın İskederun ilçesinde depremlerden etkilenen bir binanın yıkım hazırlığı sırasında kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler bölgede ve çevre illerde büyük yıkıma neden olmuştu. Pek çok bina yerle bir olurken enkaz altında kalanlar için bir can pazarı yaşanmıştı. Depremlerin sonucunda 50 binin üstünde kişi hayatını kaybetmiş ve 100 binden fazla kişi yaralanmıştı. (Mynet)
Yıkım hazırlığı yapılan binadaki Atatürk'ün portresini özenle aşağıya indirdi.

 haberimizvar.net- Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat'ta meydana gelen depremler tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Depremlerden Hatay, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Adana, Osmaniye gibi çevre illerde etkilenmiş ve çok sayıda bina yerle bir olmuştu. Hatay'ın İskederun ilçesinde depremlerden etkilenen bir binanın yıkım hazırlığı sırasında kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler bölgede ve çevre illerde büyük yıkıma neden olmuştu. Pek çok bina yerle bir olurken enkaz altında kalanlar için bir can pazarı yaşanmıştı. Depremlerin sonucunda 50 binin üstünde kişi hayatını kaybetmiş ve 100 binden fazla kişi yaralanmıştı.

(Mynet)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.