Atatürk posterinde yeni gelişme

GÜNDEM 31.08.2019 - 14:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Atatürk posterinde yeni gelişme

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında İş Bankası Bölge Müdürlüğü binasına Atatürk posteri asılmaması tepkilere yol açmıştı. Tepkiler üzerine açıklama yapan Bölge Müdürü Gaffar Öney, daha dikkatli davranacakları yönünde söz verdi

haberimizvar.net İş Bankası Antalya Bölge Müdürlüğü binasına Atatürk posterinin asılmaması haberimiz etkili oldu. İş Bankası Bölge Müdürlüğü binasına daha önceki bayramlarda Türk bayrağının yanında Atatürk posterinin de asıldığını, ama son yıllarda Atatürk posterinin kullanılmadığını duyurarak sosyal medyada tepki kampanyası başlatan CHP’li Recep Durmasür’ü arayan İş Bankası Antalya Bölge Satış Müdürü Gaffar Öney konuyla ilgili duyarlılıklarını bildirdi. ‘ATATÜRK’Ü UNUTTURMAYIZ’ İş Bankası’nın Atatürk’ün mirasını yaşatmak için çok çaba harcadığını, televizyon reklamlarında sürekli yer verdiğini belirten Öney, bütün şube müdürlerinin arkasında Atatürk resmi olduğunu ve Cumhuriyet yürüyüşlerine, milli bayramlara yüzlerce banka çalışanından oluşan gruplarla katıldıklarını dile getirdi. Bölge müdürlüğü binasına Atatürk posteri asılması konusuna dikkat edeceklerini vurgulayan Öney, kamuoyuna da hassasiyetleri için teşekkür etti. ‘DAHA DUYARLI OLACAĞIZ’ Öney’ye yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabından duyuran Recep Durmasür de, “Atatürk ve cumhuriyetimiz konusundaki hassasiyetleri ve Atatürk ile silah arkadaşları olmaksızın 30 Ağustos Zafer Bayramının olamayacağı konusunda hemfikir olduk. İş Bankası’nın Atatürk’ün ilkelerine bağlı bir kurum olarak varlığını sonsuza kadar devam ettireceklerini samimiyetle izah ettiler ve daha duyarlı olacaklarını belirttiler. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında İş Bankası Bölge Müdürlüğü binasına Atatürk posteri asılmaması tepkilere yol açmıştı. Tepkiler üzerine açıklama yapan Bölge Müdürü Gaffar Öney, daha dikkatli davranacakları yönünde söz verdi

haberimizvar.net İş Bankası Antalya Bölge Müdürlüğü binasına Atatürk posterinin asılmaması haberimiz etkili oldu. İş Bankası Bölge Müdürlüğü binasına daha önceki bayramlarda Türk bayrağının yanında Atatürk posterinin de asıldığını, ama son yıllarda Atatürk posterinin kullanılmadığını duyurarak sosyal medyada tepki kampanyası başlatan CHP’li Recep Durmasür’ü arayan İş Bankası Antalya Bölge Satış Müdürü Gaffar Öney konuyla ilgili duyarlılıklarını bildirdi.

‘ATATÜRK’Ü UNUTTURMAYIZ’

İş Bankası’nın Atatürk’ün mirasını yaşatmak için çok çaba harcadığını, televizyon reklamlarında sürekli yer verdiğini belirten Öney, bütün şube müdürlerinin arkasında Atatürk resmi olduğunu ve Cumhuriyet yürüyüşlerine, milli bayramlara yüzlerce banka çalışanından oluşan gruplarla katıldıklarını dile getirdi. Bölge müdürlüğü binasına Atatürk posteri asılması konusuna dikkat edeceklerini vurgulayan Öney, kamuoyuna da hassasiyetleri için teşekkür etti.

‘DAHA DUYARLI OLACAĞIZ’

Öney’ye yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabından duyuran Recep Durmasür de, “Atatürk ve cumhuriyetimiz konusundaki hassasiyetleri ve Atatürk ile silah arkadaşları olmaksızın 30 Ağustos Zafer Bayramının olamayacağı konusunda hemfikir olduk. İş Bankası’nın Atatürk’ün ilkelerine bağlı bir kurum olarak varlığını sonsuza kadar devam ettireceklerini samimiyetle izah ettiler ve daha duyarlı olacaklarını belirttiler. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.