Atatürk’ün anısına buluşan CHP’lilerden ‘Birlikteyiz, ayaktayız!’ mesajı

GÜNDEM 10.11.2022 - 20:05, Güncelleme: 10.11.2022 - 20:05
 

Atatürk’ün anısına buluşan CHP’lilerden ‘Birlikteyiz, ayaktayız!’ mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı 5 mahalle temsilciliği 5 bin pişi dağıttı. Halkın yoğun katılım gösterdiği buluşmada CHP’liler tam kadro katılarak, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemini hatırlatarak, ‘Birlikteyiz, ayaktayız!’ mesajı verdi.

haberimizvar.net- Atatürk’ün 84. ölüm yıldönümünde CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı Soğuksu, Yıldız, Bayındır, Varlık ve Meltem mahalle temsilcileri 5 bin adet pişi dağıttı. 5 mahalle temsilciğinin bulunduğu bina önünde gerçekleşen anma etkinliğine CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Garip Erdoğan, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülen Ercan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, eski milletvekili Mustafa Akaydın, il, ilçe yöneticileri, CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri, DEVA Partisi Muratpaşa ilçe yöneticileri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam öneminin belirtildiği konuşmaların yapıldığı özel günde CHP’liler partilerinin genel başkanı Kemal Kılçıdaroğlu’nun söylemini hatırlatarak, ‘Birlikteyiz, ayaktayız!’ mesajı verdi. Anma gününün mimarlarından biri olan Soğuksu Mahalle Temsilcisi, Muratpaşa Belediyesi Meclis eski üyesi Hüseyin Erşin, “Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına bir araya geldik. Atatürk’ün bıraktığı mirası en iyi şekilde taşıyoruz ve daha da ileriye götürmek için birbirimize kenetlendik. Bugün yapılan anma günümüzde CHP’lilerin bir olduğu, kardeş olduğu ve iktidara birlikte yürüdüğünün en güzel fotoğrafını verdik. Bu birlik ve güçten kimsenin şüphesi olmasın. Yüzlerce vatandaşımız da etkinliğimize katılması bizleri çok mutlu etti. Gücümüze güç kattı.” dedi.  
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı 5 mahalle temsilciliği 5 bin pişi dağıttı. Halkın yoğun katılım gösterdiği buluşmada CHP’liler tam kadro katılarak, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemini hatırlatarak, ‘Birlikteyiz, ayaktayız!’ mesajı verdi.

haberimizvar.net- Atatürk’ün 84. ölüm yıldönümünde CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı Soğuksu, Yıldız, Bayındır, Varlık ve Meltem mahalle temsilcileri 5 bin adet pişi dağıttı.

5 mahalle temsilciğinin bulunduğu bina önünde gerçekleşen anma etkinliğine CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Garip Erdoğan, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülen Ercan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, eski milletvekili Mustafa Akaydın, il, ilçe yöneticileri, CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri, DEVA Partisi Muratpaşa ilçe yöneticileri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam öneminin belirtildiği konuşmaların yapıldığı özel günde CHP’liler partilerinin genel başkanı Kemal Kılçıdaroğlu’nun söylemini hatırlatarak, ‘Birlikteyiz, ayaktayız!’ mesajı verdi.

Anma gününün mimarlarından biri olan Soğuksu Mahalle Temsilcisi, Muratpaşa Belediyesi Meclis eski üyesi Hüseyin Erşin, “ Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına bir araya geldik. Atatürk’ün bıraktığı mirası en iyi şekilde taşıyoruz ve daha da ileriye götürmek için birbirimize kenetlendik. Bugün yapılan anma günümüzde CHP’lilerin bir olduğu, kardeş olduğu ve iktidara birlikte yürüdüğünün en güzel fotoğrafını verdik. Bu birlik ve güçten kimsenin şüphesi olmasın. Yüzlerce vatandaşımız da etkinliğimize katılması bizleri çok mutlu etti. Gücümüze güç kattı.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.