ATB Meclisi başkanını seçecek

GÜNDEM 12.10.2022 - 11:59, Güncelleme: 12.10.2022 - 11:59
 

ATB Meclisi başkanını seçecek

Ali Çandır’ın dördüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği ATB’de, 17 meclis üyesi meclis başkanını ve başkanlık divanını belirlemek için sandık başına gidiyor. Mevcut Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci’nin yeniden göreve seçilmesi bekleniyor.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan Antalya Ticaret Borsası (ATB), yeni meclis üyeleriyle ilk toplantısını bugün gerçekleştiriyor. Borsa meclis salonunda yapılacak toplantıda, ATB’nin yeni meclis başkanı ve meclis başkanlık divanı seçilecek. TEK ADAY VAR Başkan,  başkan yardımcısı ve 2 katip üyenin seçileceği toplantı öncesi, bir önceki meclis başkanı Erdoğan Ekinci dışında aday olmadığı öğrenildi. Son anda bir aday çıkmazsa, tek liste halinde seçime girecek olan Erdoğan Ekinci’nin yeniden Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı olması bekleniyor. İLK KEZ TOPLANIYORLAR Geçtiğimiz hafta yapılan ATB olağan genel kurulunda Ali Çandır yeniden başkan seçilirken, yönetiminde Halil Bülbül, Cüneyt Doğan, Hüseyin Simav ve Ragıp Gök yer almıştı. Bugün ilk toplantısını yapacak olan Antalya Ticaret Borsası Meclis üyeliği görevine ise şu isimler seçilmişti: Murat Köseoğlu, Nuri Büyükselçuk, Ahmet Yılmaz, Veli Karasu, Kadir Sarıcalar, Erdoğan Ekinci, Cüneyt Doğan, Sedat Ekici, Halil Bülbül, Hüseyin Simav, Ragıp Gök, Mert Sönmez, Adnan İngeç, Mustafa Cahit Sönmez, Ali Çandır, Tuncay Özden, Selçuk Çelebi, Hakkı Ergin Civan, Abdullah İnan.
Ali Çandır’ın dördüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği ATB’de, 17 meclis üyesi meclis başkanını ve başkanlık divanını belirlemek için sandık başına gidiyor. Mevcut Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci’nin yeniden göreve seçilmesi bekleniyor.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu yapan Antalya Ticaret Borsası (ATB), yeni meclis üyeleriyle ilk toplantısını bugün gerçekleştiriyor. Borsa meclis salonunda yapılacak toplantıda, ATB’nin yeni meclis başkanı ve meclis başkanlık divanı seçilecek.

TEK ADAY VAR

Başkan,  başkan yardımcısı ve 2 katip üyenin seçileceği toplantı öncesi, bir önceki meclis başkanı Erdoğan Ekinci dışında aday olmadığı öğrenildi. Son anda bir aday çıkmazsa, tek liste halinde seçime girecek olan Erdoğan Ekinci’nin yeniden Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı olması bekleniyor.

İLK KEZ TOPLANIYORLAR

Geçtiğimiz hafta yapılan ATB olağan genel kurulunda Ali Çandır yeniden başkan seçilirken, yönetiminde Halil Bülbül, Cüneyt Doğan, Hüseyin Simav ve Ragıp Gök yer almıştı. Bugün ilk toplantısını yapacak olan Antalya Ticaret Borsası Meclis üyeliği görevine ise şu isimler seçilmişti: Murat Köseoğlu, Nuri Büyükselçuk, Ahmet Yılmaz, Veli Karasu, Kadir Sarıcalar, Erdoğan Ekinci, Cüneyt Doğan, Sedat Ekici, Halil Bülbül, Hüseyin Simav, Ragıp Gök, Mert Sönmez, Adnan İngeç, Mustafa Cahit Sönmez, Ali Çandır, Tuncay Özden, Selçuk Çelebi, Hakkı Ergin Civan, Abdullah İnan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.