ATB’den gıda paketi yardımı

GÜNDEM 27.04.2020 - 16:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

ATB’den gıda paketi yardımı

Antalya Ticaret Borsası (ATB), Ramazan dolasıyla hazırlanan 1290 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Antalya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret Borsası (ATB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla hazırladığı 1290 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Antalya Valiliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti. ATB Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, içerisinde kuru yiyecek ve yemeklik gıda bulunan 1290 paket hazırladıklarını bildirdi.   ‘ZOR GÜNLERDE HALKIN YANINDAYIZ’   TOBB’un katkılarıyla hazırlanan ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Antalya Valiliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesine teslim edildiğini bildiren Bülbül, “Her yıl üyelerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız Ramazan paketlerini bu yıl korona virüs nedeniyle yardımların tek elden dağıtılması amacıyla Valiliğimiz Vefa Sosyal Destek Grubu ve Antalya Büyükşehir Belediyemize teslim etti. Valiliğimiz ve belediyemiz aracılığıyla hazırladığımız 1290 paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık” dedi. Ramazan ayında dayanışmanın önemini vurgulayan Bülbül, “Daha çok dayanışmaya ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Borsa olarak bu zor dönemde halkımızın yanındayız” diye konuştu. 
Antalya Ticaret Borsası (ATB), Ramazan dolasıyla hazırlanan 1290 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Antalya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret Borsası (ATB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla hazırladığı 1290 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Antalya Valiliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti. ATB Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, içerisinde kuru yiyecek ve yemeklik gıda bulunan 1290 paket hazırladıklarını bildirdi.

 

‘ZOR GÜNLERDE HALKIN YANINDAYIZ’

 

TOBB’un katkılarıyla hazırlanan ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Antalya Valiliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesine teslim edildiğini bildiren Bülbül, “Her yıl üyelerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız Ramazan paketlerini bu yıl korona virüs nedeniyle yardımların tek elden dağıtılması amacıyla Valiliğimiz Vefa Sosyal Destek Grubu ve Antalya Büyükşehir Belediyemize teslim etti. Valiliğimiz ve belediyemiz aracılığıyla hazırladığımız 1290 paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık” dedi. Ramazan ayında dayanışmanın önemini vurgulayan Bülbül, “Daha çok dayanışmaya ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Borsa olarak bu zor dönemde halkımızın yanındayız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.