Ateş Eğitim Kurumu’ndan 24 Kasım kutlaması

YAŞAM 27.11.2021 - 18:48, Güncelleme: 27.11.2021 - 18:51
 

Ateş Eğitim Kurumu’ndan 24 Kasım kutlaması

Ateş Eğitim Kurumu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

haberimizvar.net- Ateş Eğitim Kurumu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Kafede bir araya gelen öğretmenler, günün stresini attı. Günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan Ateş Eğitim Kurumu Kurucularından Mehmet Ateş, “24 Kasım 1928 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliğini kabul etmiş ve bu önemli günün yıl dönümü, 1981 yılından bu yana “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır. Ulu önderimizin “en önemli sıfatım” dediği ve çok büyük önem verdiği öğretmenlik mesleği, aradan geçen yıllar içinde ülkemizde değerini ve önemini yitirmiş, maddi ve manevi yönden kayıplara uğramıştır. Öğretmenlerimizi yoğun eğitim öğretim dönemi stresinden uzaklaştırmak için bir araya geldik” diye konuştu. Mehmet Ateş
Ateş Eğitim Kurumu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

haberimizvar.net- Ateş Eğitim Kurumu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Kafede bir araya gelen öğretmenler, günün stresini attı. Günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan Ateş Eğitim Kurumu Kurucularından Mehmet Ateş, “24 Kasım 1928 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliğini kabul etmiş ve bu önemli günün yıl dönümü, 1981 yılından bu yana “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır. Ulu önderimizin “en önemli sıfatım” dediği ve çok büyük önem verdiği öğretmenlik mesleği, aradan geçen yıllar içinde ülkemizde değerini ve önemini yitirmiş, maddi ve manevi yönden kayıplara uğramıştır. Öğretmenlerimizi yoğun eğitim öğretim dönemi stresinden uzaklaştırmak için bir araya geldik” diye konuştu.



Mehmet Ateş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.