Atık paletlerden 'kedi evi' yaptılar

YEREL 05.10.2023 - 13:13, Güncelleme: 05.10.2023 - 13:27
 

Atık paletlerden 'kedi evi' yaptılar

4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü'nde örnek bir çalışmaya imza atıldı, Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu memur ve çalışanları atık paletlerden kedi evleri yaptı. Kepezli çocuklar tarafından rengarenk boyalarla süslenen ve sokak kedileri için yapılan evler Kepez'deki parklara yerleştirildi.

haberimizvar.net- Kepez’de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde örnek bir işbirliğine imza atıldı.  Kepez Belediyesi, Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Pati Sokak Hayvanları Derneği işbirliği ile Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Kepez’in parklarına yeni kedi evleri kazandırıldı. Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu memur ve hükümlüleri atık paletlerden kedi evi yaptı. Kepez Belediyesi ve Pati Sokak Hayvanları Derneği ile düzenlenen atölye etkinliğiyle kedi evleri çocuklar tarafından rengarenk boyalarla süslenerek sokak kedileri için hem şirin hem de kullanışlı bir yuva haline getirildi. Kedilerin yeni evleri Kepez’in parklarına yerleştirildi.   SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  Şafi-i Şirazi Parkı’nda düzenlenen 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne katılan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy da, çocuklarla beraber kedi evlerini boyadı.  Çocuklardan da her zaman, her yaşta sokak hayvanlarına karşı merhametli olmalarını istedi. Etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Dr. Özsoy, Kepez Belediyesi olarak her canlıya ayrı bir önem verdiklerini söyledi.  Dünya edebiyatının en önemli yazarlarından  Johann Wolfgang von Goethe’nin sokak hayvanları için söylediği sözü hatırlatan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy “Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır. Sokak hayvanları Allah’ın bize bir emanetidir. Emanete nasıl sahip çıkıyorsak, sokak hayvanlarına da öylece sahip çıkmalıyız. “dedi.  
4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü'nde örnek bir çalışmaya imza atıldı, Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu memur ve çalışanları atık paletlerden kedi evleri yaptı. Kepezli çocuklar tarafından rengarenk boyalarla süslenen ve sokak kedileri için yapılan evler Kepez'deki parklara yerleştirildi.

haberimizvar.net- Kepez’de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde örnek bir işbirliğine imza atıldı.  Kepez Belediyesi, Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Pati Sokak Hayvanları Derneği işbirliği ile Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Kepez’in parklarına yeni kedi evleri kazandırıldı. Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu memur ve hükümlüleri atık paletlerden kedi evi yaptı. Kepez Belediyesi ve Pati Sokak Hayvanları Derneği ile düzenlenen atölye etkinliğiyle kedi evleri çocuklar tarafından rengarenk boyalarla süslenerek sokak kedileri için hem şirin hem de kullanışlı bir yuva haline getirildi. Kedilerin yeni evleri Kepez’in parklarına yerleştirildi.  

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ 

Şafi-i Şirazi Parkı’nda düzenlenen 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne katılan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy da, çocuklarla beraber kedi evlerini boyadı.  Çocuklardan da her zaman, her yaşta sokak hayvanlarına karşı merhametli olmalarını istedi. Etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Dr. Özsoy, Kepez Belediyesi olarak her canlıya ayrı bir önem verdiklerini söyledi.  Dünya edebiyatının en önemli yazarlarından  Johann Wolfgang von Goethe’nin sokak hayvanları için söylediği sözü hatırlatan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy “Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır. Sokak hayvanları Allah’ın bize bir emanetidir. Emanete nasıl sahip çıkıyorsak, sokak hayvanlarına da öylece sahip çıkmalıyız. “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.