ATİK'te Uluslararası Tenis Turnuvası düzenleniyor

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.10.2023 - 13:09, Güncelleme: 10.10.2023 - 13:16
 

ATİK'te Uluslararası Tenis Turnuvası düzenleniyor

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD), Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) iş birliği ile Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nı düzenliyor.

haberimizvar.net- ATİK'te 19 - 29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek turnuvada, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek 18 yaş ve üzeri lisans sahibi profesyonel sporcular yarışacak. Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın bu yıl beşincisinin gerçekleşeceğini ifade eden ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, tenis turnuvasının Cumhuriyetimizin 100. yılında ulusal boyuta taşındığını söyledi. Akıncı, “Bu yıl 'ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası' ismi ile gerçekleştirilecek turnuvanın Türkiye Tenis Federasyonu takvimine alınması sağlanarak T400 puanlı sisteme geçirilmiştir" dedi.  ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın her yıl 400'den fazla tenis sporcusunun katılımı ile gerçekleştirildiğini ve Antalya'da görkemli karşılaşmalara sahne olduğunu belirten Akıncı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Tenis turnuvasının bu yıl ulusal olması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından gelecek spor severleri kentimizde ağırlayacağız. Spor, Cumhuriyetimizin kuruluşundan beri gençlerimizin ve halkın yararına, Mustafa Kemal Atatürk'ün geliştirilmesini öngördüğü ve bunun için ciddi çalışmalar yürüttüğü bir alandır. Bu vesile ile ANSİAD olarak Antalya'nın spor şehri olmasına katkı koyarak şehrimize değer katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." Turnuvaya son kayıt tarihinin 16 Ekim Pazartesi günü olduğunun altını çizen Akıncı, ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'na katılmak isteyen tüm sporcuların Türkiye Tenis Federasyonu'nun sitesinden başvurabileceklerinin bilgisini verdi. 
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD), Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) iş birliği ile Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nı düzenliyor.

haberimizvar.net- ATİK'te 19 - 29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek turnuvada, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek 18 yaş ve üzeri lisans sahibi profesyonel sporcular yarışacak. Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın bu yıl beşincisinin gerçekleşeceğini ifade eden ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, tenis turnuvasının Cumhuriyetimizin 100. yılında ulusal boyuta taşındığını söyledi. Akıncı, “Bu yıl ' ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası' ismi ile gerçekleştirilecek turnuvanın Türkiye Tenis Federasyonu takvimine alınması sağlanarak T400 puanlı sisteme geçirilmiştir" dedi. 

ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın her yıl 400'den fazla tenis sporcusunun katılımı ile gerçekleştirildiğini ve Antalya'da görkemli karşılaşmalara sahne olduğunu belirten Akıncı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Tenis turnuvasının bu yıl ulusal olması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından gelecek spor severleri kentimizde ağırlayacağız. Spor, Cumhuriyetimizin kuruluşundan beri gençlerimizin ve halkın yararına, Mustafa Kemal Atatürk'ün geliştirilmesini öngördüğü ve bunun için ciddi çalışmalar yürüttüğü bir alandır. Bu vesile ile ANSİAD olarak Antalya'nın spor şehri olmasına katkı koyarak şehrimize değer katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Turnuvaya son kayıt tarihinin 16 Ekim Pazartesi günü olduğunun altını çizen Akıncı, ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'na katılmak isteyen tüm sporcuların Türkiye Tenis Federasyonu'nun sitesinden başvurabileceklerinin bilgisini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.