ATİP hız kesmiyor

EKONOMİ 09.09.2022 - 13:33, Güncelleme: 09.09.2022 - 13:33
 

ATİP hız kesmiyor

Etkinlikleriyle gündem oluşturan Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP), kurumsal ziyaretleri de ihmal etmiyor. Ziyaret turlarını sürdüren ATİP yönetiminin dünkü durağı Döşemealtı Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi oldu.

Haberimizvar - Ayda iki kez gerçekleştirdiği etkinliklerle kentin ticari hayatına renk katan Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP) hız kesmiyor. ‘Sektör Buluşmaları’, ‘ATİP İK’, ‘ATİP Global’ ve ‘ATİP Akademi’ başlıkları altında ticareti geliştirme amaçlı grup toplantıları düzenleyen, projeler üreten, ticari amaçlı yetkin konukları ağırlayarak ilgili konuları, ilgili mercilere iletme ve çözüm önerileri sunma konusunda köprü görevi üstlenen ATİP, bunların yanısıra kurumsal ziyaretleri de ihmal etmiyor. Muhteşem Kabasakal başkanlığındaki ATİP yönetim kurulu, aylık periyodik etkinliklerden arta kalan zamanda kent protokolüne tanışma ve tanıtma turları düzenliyor.   ÖNCE TURGAY GENÇ Başkan Kabasakal ile İsmail Ekmekçioğlu, Serpil Süzen, Ali torun, Beyza Nur Cebeci, İbrahim Murat Elbeyi ve Erdem Akkoca’dan oluşan ATİP Yönetim Kurulu dün de bu geleneği bozmadı. ATİP yönetiminin dün ilk durağı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal ziyarette Başkan Genç’e derneğin faaliyetlerini anlatıp tanıtım dosyasını sundu. Kabasakal ayrıca ziyaret anısına Başkan Genç’e bir de kurumsal hediye takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, ATİP’in faaliyetlerini medyadan takip ettiğini ve gösterdikleri performansla dikkat çeken bir STK olduğunu dile getirdi. Başkan Genç, sohbet havasında geçen ziyarette belediye olarak STK’lara her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.   SONRA REKTÖR ÖZKAN ATİP yönetiminin dün ikinci durağı ise Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan oldu. Rektör Prof. Dr. Özkan’a da dernek faaliyetlerini anlatıp tanıtım dosyasını veren ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, Akdeniz Üniversitesi’nin başarılarıyla her daim gurur duyduklarını belirtti. Antalya’ya katma değer kazandırmak adına dernek olarak üniversite ile işbirliği yapabileceklerini kaydeden Kabasakal, ziyaret sonunda Rektör Özkan’a da kurumsal hediyelerini takdim etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcı demokrasilerde STK’ların son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Özkan, üniversite olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.  
Etkinlikleriyle gündem oluşturan Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP), kurumsal ziyaretleri de ihmal etmiyor. Ziyaret turlarını sürdüren ATİP yönetiminin dünkü durağı Döşemealtı Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi oldu.

Haberimizvar - Ayda iki kez gerçekleştirdiği etkinliklerle kentin ticari hayatına renk katan Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP) hız kesmiyor. ‘Sektör Buluşmaları’, ‘ATİP İK’, ‘ATİP Global’ ve ‘ATİP Akademi’ başlıkları altında ticareti geliştirme amaçlı grup toplantıları düzenleyen, projeler üreten, ticari amaçlı yetkin konukları ağırlayarak ilgili konuları, ilgili mercilere iletme ve çözüm önerileri sunma konusunda köprü görevi üstlenen ATİP, bunların yanısıra kurumsal ziyaretleri de ihmal etmiyor. Muhteşem Kabasakal başkanlığındaki ATİP yönetim kurulu, aylık periyodik etkinliklerden arta kalan zamanda kent protokolüne tanışma ve tanıtma turları düzenliyor.

 

ÖNCE TURGAY GENÇ

Başkan Kabasakal ile İsmail Ekmekçioğlu, Serpil Süzen, Ali torun, Beyza Nur Cebeci, İbrahim Murat Elbeyi ve Erdem Akkoca’dan oluşan ATİP Yönetim Kurulu dün de bu geleneği bozmadı. ATİP yönetiminin dün ilk durağı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal ziyarette Başkan Genç’e derneğin faaliyetlerini anlatıp tanıtım dosyasını sundu. Kabasakal ayrıca ziyaret anısına Başkan Genç’e bir de kurumsal hediye takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, ATİP’in faaliyetlerini medyadan takip ettiğini ve gösterdikleri performansla dikkat çeken bir STK olduğunu dile getirdi. Başkan Genç, sohbet havasında geçen ziyarette belediye olarak STK’lara her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

 

SONRA REKTÖR ÖZKAN

ATİP yönetiminin dün ikinci durağı ise Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan oldu. Rektör Prof. Dr. Özkan’a da dernek faaliyetlerini anlatıp tanıtım dosyasını veren ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, Akdeniz Üniversitesi’nin başarılarıyla her daim gurur duyduklarını belirtti. Antalya’ya katma değer kazandırmak adına dernek olarak üniversite ile işbirliği yapabileceklerini kaydeden Kabasakal, ziyaret sonunda Rektör Özkan’a da kurumsal hediyelerini takdim etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcı demokrasilerde STK’ların son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Özkan, üniversite olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.