ATİP’in Ankara çıkarması

EKONOMİ 17.03.2022 - 15:08, Güncelleme: 17.03.2022 - 15:08
 

ATİP’in Ankara çıkarması

Afrikalı iş insanlarının katıldığı WCİ Forum için Ankara’da bulunan ATİP yönetimi, AK Parti, MHP ve CHP Antalya milletvekilleri ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 41 Afrika ülkesinden bine yakın iş insanının katıldığı WCI Forum nedeniyle Ankara’ya giden Antalya Ticaret Platformu (ATİP) yönetimi, forum öncesi ziyaret turuna çıktı. Muhteşem Kabasakal’ın başkanlığındaki ATİP yöneticileri, ziyaret turuna Anıtkabir’den başladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret eden ATİP heyeti, daha sonra TBMM’ye geçerek iktidar ve muhalefet partilerinin Antalya milletvekillerini ziyaret etti. KILIÇDAROĞLU VE MİLLETVEKİLLERİ ATİP heyetinin bu kapsamda ilk ziyareti, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Cavit Arı’ya oldu. Budak ve Arı’yı TBMM’deki makam odalarında ziyaret eden Başkan kabasakal ve yönetim kurulu üyeleri, ATİP’le ilgili bilgilendirme yapıp sunum dosyalarını ve kurumsal hediyelerini takdim etti. Bu ziyaretlerin ardından ATİP’in ikinci durağı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’naATİP’in kuruluş hikayesini ve amaçlarını anlatan Başkan Muhteşem Kabasakal, derneği tanıtıcı dosyayı ve kurumsal hediyeyi takdim etti.  AK PARTİ VE İYİ PARTİLİ VEKİLLER ATİP yönetimi bu ziyaretin ardından CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Parti Sözcüsü Faik Öztırak’ı da ziyaret etti. ATİP Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret turuna daha sonra AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Abdurrahman Başkan ve Kemal Çelik ile devam etti. Her birine derneğin sunum dosyası ve hediyelerini takdim eden heyet, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi ile Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nu da ziyaret etti.
Afrikalı iş insanlarının katıldığı WCİ Forum için Ankara’da bulunan ATİP yönetimi, AK Parti, MHP ve CHP Antalya milletvekilleri ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 41 Afrika ülkesinden bine yakın iş insanının katıldığı WCI Forum nedeniyle Ankara’ya giden Antalya Ticaret Platformu (ATİP) yönetimi, forum öncesi ziyaret turuna çıktı. Muhteşem Kabasakal’ın başkanlığındaki ATİP yöneticileri, ziyaret turuna Anıtkabir’den başladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret eden ATİP heyeti, daha sonra TBMM’ye geçerek iktidar ve muhalefet partilerinin Antalya milletvekillerini ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU VE MİLLETVEKİLLERİ
ATİP heyetinin bu kapsamda ilk ziyareti, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Cavit Arı’ya oldu. Budak ve Arı’yı TBMM’deki makam odalarında ziyaret eden Başkan kabasakal ve yönetim kurulu üyeleri, ATİP’le ilgili bilgilendirme yapıp sunum dosyalarını ve kurumsal hediyelerini takdim etti. Bu ziyaretlerin ardından ATİP’in ikinci durağı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’naATİP’in kuruluş hikayesini ve amaçlarını anlatan Başkan Muhteşem Kabasakal, derneği tanıtıcı dosyayı ve kurumsal hediyeyi takdim etti. 

AK PARTİ VE İYİ PARTİLİ VEKİLLER
ATİP yönetimi bu ziyaretin ardından CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Parti Sözcüsü Faik Öztırak’ı da ziyaret etti. ATİP Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret turuna daha sonra AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Abdurrahman Başkan ve Kemal Çelik ile devam etti. Her birine derneğin sunum dosyası ve hediyelerini takdim eden heyet, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi ile Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nu da ziyaret etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.