ATİP’TE görev dağılımı yapıldı

GÜNDEM 03.02.2022 - 15:29, Güncelleme: 03.02.2022 - 15:29
 

ATİP’TE görev dağılımı yapıldı

İlk genel kurulu yapılan ve kurucu başkan Muhteşem Kabasakal’ın başkan seçildiği Antalya Ticaret Platformu Derneği’nde (ATİP) yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı

 haberimizvar.net-Geçtiğimiz hafta ilk olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve kurucu başkan Muhteşem Kabasakal’ın başkanlığındaki tek listeyi yönetim görevine getiren Antalya Ticaret Plaformu’nda (ATİP) yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. Önceki gün toplanan seçilmiş ilk yönetim kurulunda Vedat Aydoğan ve son zamanların başarılı iş kadını Olga Eser başkan yardımcılığına getirildi.   İLK HEDEF AFRİKA FUARI  Yönetim kurulu üyesi Beyza Cebeci Genel Sekreter, Asena Öztürk Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı, Serpil Süzen Organizasyon Komisyonu Başkanı, Ali Torun Dış Ticaret Komisyonu Başkanı, Metin Tektaş Ticareti Geliştirme Komisyonu Başkanı, İsmail Ekmekçioğlu Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı, Erdem Akkoca Yatırım ve Teşvik Komisyonu Başkanı, İbrahim Murat Elbeyi ise Mali İşler Komisyonu başkanı olarak görevlendirildi. Komisyon başkanları 15 gün içerisinde kendi ekiplerini oluşturarak faaliyetlere ara vermeden devam edecek. ATİP’in bu kapsamda ilk faaliyeti ise Dış Ticaret Komisyonu organizasyonuyla Mart ayında dernek olarak Afrika Ticaret Fuarına katılım olacak.
İlk genel kurulu yapılan ve kurucu başkan Muhteşem Kabasakal’ın başkan seçildiği Antalya Ticaret Platformu Derneği’nde (ATİP) yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı

 haberimizvar.net-Geçtiğimiz hafta ilk olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve kurucu başkan Muhteşem Kabasakal’ın başkanlığındaki tek listeyi yönetim görevine getiren Antalya Ticaret Plaformu’nda (ATİP) yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. Önceki gün toplanan seçilmiş ilk yönetim kurulunda Vedat Aydoğan ve son zamanların başarılı iş kadını Olga Eser başkan yardımcılığına getirildi.

 

İLK HEDEF AFRİKA FUARI 

Yönetim kurulu üyesi Beyza Cebeci Genel Sekreter, Asena Öztürk Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı, Serpil Süzen Organizasyon Komisyonu Başkanı, Ali Torun Dış Ticaret Komisyonu Başkanı, Metin Tektaş Ticareti Geliştirme Komisyonu Başkanı, İsmail Ekmekçioğlu Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı, Erdem Akkoca Yatırım ve Teşvik Komisyonu Başkanı, İbrahim Murat Elbeyi ise Mali İşler Komisyonu başkanı olarak görevlendirildi. Komisyon başkanları 15 gün içerisinde kendi ekiplerini oluşturarak faaliyetlere ara vermeden devam edecek. ATİP’in bu kapsamda ilk faaliyeti ise Dış Ticaret Komisyonu organizasyonuyla Mart ayında dernek olarak Afrika Ticaret Fuarına katılım olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.