ATİP’ten ihracat atağı

GÜNDEM 13.03.2022 - 13:20, Güncelleme: 13.03.2022 - 13:20
 

ATİP’ten ihracat atağı

Antalya Ticaret Platformu 16-17 Mart'ta Ankara'da ATO Kongre Merkezinde 1000'e yakın Afrikalı iş adamının katılımı ile 6’ıncısı düzenlenecek WCİ Forum'a 10 masa ve ayrıca ATİP'e özel stant kurarak Antalya'dan katılan tek Sivil Toplum kuruluşu olacak.

haberimizvar.net- ‘Afrika Pazarı'nda Küresel Başarı için İşbirliği’ mottosuyla düzenlenecek olan WCİ foruma Dünya'nın birçok bölgesinden yerel ve ulusal firmalar hem şehirlerini hem de ülkelerini temsil edecek.  ATİP de bu kapsamda WCİ Forum’da hem Antalya’yı hem de Türkiye’yi temsil edecek. Sadece bölgesel değil ulusal bir STK olma yolunda ilerleyen ATİP ekibinin genç ve dinamik üyeleriyle burada da fark yaratmaya devam edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu Anıl Utku Bengisu, "Sınırlı kaynakları olan ülkemizin Kobileri ile Afrika'nın Yeni nesil ekonomik sınıfının temsilcileri ortak bir gelecek inşası  için büyük hedeflere birlikte yürüyorlar. 16-17 Mart tarihlerinde Ankara'da gerçekleştireceğimiz ve Afrika'nın 41 farklı ülkesinden 1000 alıcıyı ağırlayacağımız ihracat organizasyonumuz bu vizyonla düzenlenecek” dedi.  ATİP ÜYELERİNE TEŞEKKÜR Bu büyük adımın parçası olan Antalya Ticaret Plaformu Başkanı Muhteşem Kabasakal ve üyelerine teşekkür eden Bengisu, “Kısa süre içinde tükenen tüm stantlarımız ve görüşme masalarımız gösteriyor ki Türkiye'nin üretenleri gelecek planlarında merkeze Afrika Pazarını koyuyor. Ülkemizin üretici İhracatçılarını temsil eden 280 firma yetkilisi, 1000 Afrikalı alıcı ile ikili görüşmeler gerçekleştirip 50 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ulaşabileceğimiz en kısa yolu bulacaklar. Bu hedefe inancımız sonsuz.  Büyük bir gurur, sonsuz bir şükür ve yüksek bir tevekkülle açılış törenimize konstanre olduk, bekliyoruz. Heyecanımıza, mutluluğumuza, gururumuza #wciforum etiketi ile yapacağınız paylaşımlarla ortak olabilirsiniz" diye konuştu.  ULUSLARARASI STK YOLUNDA ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal da, ATİP’in kurulduğu günden bu yana üyelerin hem ticari vizyonu hem de hacmi için çabaladıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Bu projemiz Dış Ticaret Komisyonu’muzun üzerinde uzun zamandır çalıştığı bir proje. Türkiye'den katılan tek iş adamları derneğiyiz. Bu haklı gururda emeği geçen herkese sonsuz minnettarız. ATİP olarak tüm Afrikalı iş insanlarına tüm üyelerimizin bilgilerini paylaşarak derneğimizi uluslararası bir statüde dernek olma yolunda ilerleteceğiz. Bizlere güvenen herkese en derin şükranlarımızı sunuyoruz.”
Antalya Ticaret Platformu 16-17 Mart'ta Ankara'da ATO Kongre Merkezinde 1000'e yakın Afrikalı iş adamının katılımı ile 6’ıncısı düzenlenecek WCİ Forum'a 10 masa ve ayrıca ATİP'e özel stant kurarak Antalya'dan katılan tek Sivil Toplum kuruluşu olacak.

haberimizvar.net- ‘Afrika Pazarı'nda Küresel Başarı için İşbirliği’ mottosuyla düzenlenecek olan WCİ foruma Dünya'nın birçok bölgesinden yerel ve ulusal firmalar hem şehirlerini hem de ülkelerini temsil edecek.  ATİP de bu kapsamda WCİ Forum’da hem Antalya’yı hem de Türkiye’yi temsil edecek. Sadece bölgesel değil ulusal bir STK olma yolunda ilerleyen ATİP ekibinin genç ve dinamik üyeleriyle burada da fark yaratmaya devam edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu Anıl Utku Bengisu, "Sınırlı kaynakları olan ülkemizin Kobileri ile Afrika'nın Yeni nesil ekonomik sınıfının temsilcileri ortak bir gelecek inşası  için büyük hedeflere birlikte yürüyorlar. 16-17 Mart tarihlerinde Ankara'da gerçekleştireceğimiz ve Afrika'nın 41 farklı ülkesinden 1000 alıcıyı ağırlayacağımız ihracat organizasyonumuz bu vizyonla düzenlenecek” dedi. 

ATİP ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
Bu büyük adımın parçası olan Antalya Ticaret Plaformu Başkanı Muhteşem Kabasakal ve üyelerine teşekkür eden Bengisu, “Kısa süre içinde tükenen tüm stantlarımız ve görüşme masalarımız gösteriyor ki Türkiye'nin üretenleri gelecek planlarında merkeze Afrika Pazarını koyuyor. Ülkemizin üretici İhracatçılarını temsil eden 280 firma yetkilisi, 1000 Afrikalı alıcı ile ikili görüşmeler gerçekleştirip 50 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ulaşabileceğimiz en kısa yolu bulacaklar. Bu hedefe inancımız sonsuz.  Büyük bir gurur, sonsuz bir şükür ve yüksek bir tevekkülle açılış törenimize konstanre olduk, bekliyoruz. Heyecanımıza, mutluluğumuza, gururumuza #wciforum etiketi ile yapacağınız paylaşımlarla ortak olabilirsiniz" diye konuştu. 

ULUSLARARASI STK YOLUNDA
ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal da, ATİP’in kurulduğu günden bu yana üyelerin hem ticari vizyonu hem de hacmi için çabaladıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Bu projemiz Dış Ticaret Komisyonu’muzun üzerinde uzun zamandır çalıştığı bir proje. Türkiye'den katılan tek iş adamları derneğiyiz. Bu haklı gururda emeği geçen herkese sonsuz minnettarız. ATİP olarak tüm Afrikalı iş insanlarına tüm üyelerimizin bilgilerini paylaşarak derneğimizi uluslararası bir statüde dernek olma yolunda ilerleteceğiz. Bizlere güvenen herkese en derin şükranlarımızı sunuyoruz.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.