ATSO Kemer Temsilcisi Çetinkaya istifa etti

GÜNDEM 25.10.2022 - 09:37, Güncelleme: 25.10.2022 - 09:48
 

ATSO Kemer Temsilcisi Çetinkaya istifa etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer Temsilciği görevini 2015 yılından bu yana yürüten turizmci iş insanı Mustafa Çetinkaya, ATSO başkanlığına verdiği dilekçeyle görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- ATSO Meclis Üyesi Mustafa Çetinkaya, istifa dilekçesinde 2015 yılında ATSO Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulunun kararıyla Kemer temsilcisi olarak atandığını ve 45. Grup Meclis üyesi olduğunu yazdı. İÇetinkaya'nın dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: "1 Ekim 2022'de yapılan ATSO seçimlerinde 45. Grup meclis üyesi olarak Davut Çetin başkanın kırmızı listesinden tekrar meclis üyesi seçildim. Meclisimizin 7 Ekim 2022 Cuma günü yapılan, başkan ve yönetim kurulu seçimlerinde 58'e karşı 59 oyla Davut Çetin ve yönetimi seçimi kazanmasına rağmen seçim kurallarına yapılan itirazlar neticesi Yüksek Seçim Kurulu 5'e karşı 6 oyla kazandığımız seçimi şeklen bozarak yeterli oyu alamamış Sayın Ali Bahar'ı başkan ilan etmiştir. Başta başkanımız Davut Çetin ve ekibine yapılan bu haksız karar neticesi başkan olarak atanan Ali Bahar ile çalışmayı ilkelerime uygun bulamadığımdan dolayı ATSO Kemer Temsilciliği görevimden istifa ediyorum." dedi.    
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer Temsilciği görevini 2015 yılından bu yana yürüten turizmci iş insanı Mustafa Çetinkaya, ATSO başkanlığına verdiği dilekçeyle görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- ATSO Meclis Üyesi Mustafa Çetinkaya, istifa dilekçesinde 2015 yılında ATSO Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulunun kararıyla Kemer temsilcisi olarak atandığını ve 45. Grup Meclis üyesi olduğunu yazdı. İÇetinkaya'nın dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

"1 Ekim 2022'de yapılan ATSO seçimlerinde 45. Grup meclis üyesi olarak Davut Çetin başkanın kırmızı listesinden tekrar meclis üyesi seçildim. Meclisimizin 7 Ekim 2022 Cuma günü yapılan, başkan ve yönetim kurulu seçimlerinde 58'e karşı 59 oyla Davut Çetin ve yönetimi seçimi kazanmasına rağmen seçim kurallarına yapılan itirazlar neticesi Yüksek Seçim Kurulu 5'e karşı 6 oyla kazandığımız seçimi şeklen bozarak yeterli oyu alamamış Sayın Ali Bahar'ı başkan ilan etmiştir. Başta başkanımız Davut Çetin ve ekibine yapılan bu haksız karar neticesi başkan olarak atanan Ali Bahar ile çalışmayı ilkelerime uygun bulamadığımdan dolayı ATSO Kemer Temsilciliği görevimden istifa ediyorum." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.