ATSO ve Antalya Havalimanı arasında işbirliği

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2023 - 16:50
 

ATSO ve Antalya Havalimanı arasında işbirliği

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş ve Antalya Kültür Sanat (AKS), nitelikli işgücü yetiştirilmesine yönelik mesleki eğitim verilmesi, sınırda karbon düzenlemesi ve karbon ayak izinin azaltılmasına konusunda farkındalık oluşturulmasına yönelik iş birliği protokolüne imza attı.

haberimizvar.net- Antalya’ya değer katan kurumlarla iş birliğini önemsediklerini kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya Havalimanı kentimize değer katan önemli bir şirket. Bu bizim için çok büyük bir fırsat ve Antalya adına önemli bir iş birliği imkanı sağlıyor. Mesleki eğitimde ATSO olarak önemli bir tecrübemiz var, bu üçlü protokolle birlikte çalışabileceğimizi artık daha iyi görebiliyoruz” diye konuştu. HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ Birlikte imza atacakları projelerin Antalya için önemine işaret eden ve ATSO birimlerimiz Antalya Havalimanı ile koordineli çalışarak kente katma değerli projelerin üretilmesine yönelik önemli projeler birlikte imza atacaklarını söyleyen Bahar," Gerçekleşen iş birliği sayesinde hizmet kalitesini yükseltmeyi ve uluslararası standartlara uygun hale getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Bahar, “Önceliğimiz dezavantajlı gruplara yönelik mesleki eğitimler ve mesleki belgelendirme programlarını hayata geçirmek. Bu eğitimler ile gençlerimizi sektörün en çok ihtiyaç duyduğu alanlarda yetiştirecek, nitelikli hale getirecek ve istihdama katılmalarına imkan sağlayacağız. Bu vesile ile protokolün, kentimize katkı sağlamasını diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. ATSO’nun çevreye duyarlı kurum politikası ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bağdaşan bir protokol olduğunu kaydeden Bahar, “ATSO hizmet binamızın çatısına yerleştirdiğimiz güneş enerji panelleri ile temiz enerji kaynağı oluşturmayı hedefledik, aynı şekilde araçlarımızın elektrikli araçlara dönüşümünü de bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdik. Antalya Havalimanı’nın da sürdürülebilirlik politikalarına çok önem verdiğini ve bu alanda önemli çalışmalar imza attığını takip ediyoruz. Bu ortak noktadan hedefle Antalya’nın en büyük kurumları olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Antalya bırakmak ve sürdürülebilir bir kalkınma oluşturmak için ortak projeleri gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş ve Antalya Kültür Sanat (AKS), nitelikli işgücü yetiştirilmesine yönelik mesleki eğitim verilmesi, sınırda karbon düzenlemesi ve karbon ayak izinin azaltılmasına konusunda farkındalık oluşturulmasına yönelik iş birliği protokolüne imza attı.

haberimizvar.net- Antalya’ya değer katan kurumlarla iş birliğini önemsediklerini kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya Havalimanı kentimize değer katan önemli bir şirket. Bu bizim için çok büyük bir fırsat ve Antalya adına önemli bir iş birliği imkanı sağlıyor. Mesleki eğitimde ATSO olarak önemli bir tecrübemiz var, bu üçlü protokolle birlikte çalışabileceğimizi artık daha iyi görebiliyoruz” diye konuştu.

HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ

Birlikte imza atacakları projelerin Antalya için önemine işaret eden ve ATSO birimlerimiz Antalya Havalimanı ile koordineli çalışarak kente katma değerli projelerin üretilmesine yönelik önemli projeler birlikte imza atacaklarını söyleyen Bahar," Gerçekleşen iş birliği sayesinde hizmet kalitesini yükseltmeyi ve uluslararası standartlara uygun hale getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Bahar, “Önceliğimiz dezavantajlı gruplara yönelik mesleki eğitimler ve mesleki belgelendirme programlarını hayata geçirmek. Bu eğitimler ile gençlerimizi sektörün en çok ihtiyaç duyduğu alanlarda yetiştirecek, nitelikli hale getirecek ve istihdama katılmalarına imkan sağlayacağız. Bu vesile ile protokolün, kentimize katkı sağlamasını diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ATSO’nun çevreye duyarlı kurum politikası ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bağdaşan bir protokol olduğunu kaydeden

Bahar, “ ATSO hizmet binamızın çatısına yerleştirdiğimiz güneş enerji panelleri ile temiz enerji kaynağı oluşturmayı hedefledik, aynı şekilde araçlarımızın elektrikli araçlara dönüşümünü de bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdik. Antalya Havalimanı’nın da sürdürülebilirlik politikalarına çok önem verdiğini ve bu alanda önemli çalışmalar imza attığını takip ediyoruz. Bu ortak noktadan hedefle Antalya’nın en büyük kurumları olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Antalya bırakmak ve sürdürülebilir bir kalkınma oluşturmak için ortak projeleri gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.