ATSO’da kırmızıya +1 daha

GÜNDEM 03.10.2022 - 10:22, Güncelleme: 03.10.2022 - 10:22
 

ATSO’da kırmızıya +1 daha

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri sonrasında kazananların listesi hizmet binasında askıya çıktı.

haberimizvar.net- ATSO 3. Grup (Madencilik) Meslek Komitesi’nde mavi listeden seçime askıdaki Mert Turizm Yatırım İşletme Otomotiv Petrol Taşımacılık Madencilik Harfiyat ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. firması katıldı. Askıdaki firmanın seçilmesi mümkün olmadığı için ATSO Meclisi’ne 3. Grup kırmızı listeden Taş Kütüphanesi Madencilik Organizasyon Reklam İnşaat Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi seçildi. Seçimlere askıdaki bir firmayı meclis listesine yazarak giren mavi listeden Mert Turizm Yatırım İşletme Otomotiv Petrol Taşımacılık Madencilik Harfiyat ve İnşaat firması seçilme hakkını elde edemeyerek yerine kırmızı listeden Taş Kütüphanesi meclise girme hakkı elde etti. Yaşananların ardından 2022 seçimlerinde yapılan bu hatanın 2018 seçimlerinde de yapıldığını kulislerde kulaktan kulağa konuşulmasına neden oldu. Kulislerde,  seçimde kırmızı listeye bir meclis üyesi daha kaptıran mavi listeden Ali Bahar, 2018 seçimlerinde kendisi de yetkili olmadığı Bahar Tavukçuluk firması ile seçime girerek, 21. Grup (Metal İşleri) Meslek Komitesi’nden ana faaliyet konusu metal işleri olan Ak Metal Asansör’den seçildiği konuşulmaya başlandı.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri sonrasında kazananların listesi hizmet binasında askıya çıktı.

haberimizvar.net- ATSO 3. Grup (Madencilik) Meslek Komitesi’nde mavi listeden seçime askıdaki Mert Turizm Yatırım İşletme Otomotiv Petrol Taşımacılık Madencilik Harfiyat ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. firması katıldı. Askıdaki firmanın seçilmesi mümkün olmadığı için ATSO Meclisi’ne 3. Grup kırmızı listeden Taş Kütüphanesi Madencilik Organizasyon Reklam İnşaat Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi seçildi.

Seçimlere askıdaki bir firmayı meclis listesine yazarak giren mavi listeden Mert Turizm Yatırım İşletme Otomotiv Petrol Taşımacılık Madencilik Harfiyat ve İnşaat firması seçilme hakkını elde edemeyerek yerine kırmızı listeden Taş Kütüphanesi meclise girme hakkı elde etti.

Yaşananların ardından 2022 seçimlerinde yapılan bu hatanın 2018 seçimlerinde de yapıldığını kulislerde kulaktan kulağa konuşulmasına neden oldu. Kulislerde,  seçimde kırmızı listeye bir meclis üyesi daha kaptıran mavi listeden Ali Bahar, 2018 seçimlerinde kendisi de yetkili olmadığı Bahar Tavukçuluk firması ile seçime girerek, 21. Grup (Metal İşleri) Meslek Komitesi’nden ana faaliyet konusu metal işleri olan Ak Metal Asansör’den seçildiği konuşulmaya başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.