Avukatlar terörist değildir

GÜNDEM 16.12.2020 - 11:24, Güncelleme: 16.12.2020 - 11:24
 

Avukatlar terörist değildir

Baro başkanlarının meslek örgütü olmaktan çok siyaset yaptığına dair çıkan haberlere tepki gösteren Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, adliyede yaşanan sorunları anlattı. Balkan, “Adliyede avukatlara terörist muamelesi yapılıyor. Alın size temel sorunlardan biri. Yargı Reformistleri çözün bakalım” dedi

haberimizvar.net- Baro başkanlarının meslek örgütü olmaktan çok siyaset yaptığına yönelik haberler Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ı kızdırdı. Adliyede yaşanan temel sorunları dile getiren Balkan, “ Ne demek istediklerini anlasam/anlamasam da "Barolar siyaset yapıyor, meslek sorunları ile ilgilenmiyor, deniyor sürekli. Aldık, bir yere koyduk. Bunu diyenlere bir önerimiz var: Adliye emekçileri, savcılar, yargıçlar ellerini kollarını sallayarak Adliyelere giriyorlar; ama, Avukatlar duyarlı kapılardan ve x-ray cihazlarından geçmeye zorlanarak girebiliyorlar. Perde arkasında Adliyeler Avukatların iş alanı değil, diyorlar. Terörizme teslim olan anlayış Avukatlara terörist muamelesi yapıyor. Alın size temel sorunlardan biri. Yargı Reformistleri çözün bakalım” dedi.   ÇAYCI GİRİYOR BİZ GİREMİYORUZ   Balkan, bir sonraki paylaşımında şunları söyledi: “Cezası infaz edilen hükümlü bir çaycının girdiği alanlara Avukatlar giremiyor. Mahkeme Yönetim Sistemi, Kısıtlı Alan Uygulaması, yalnızca Avukatlara kısıtlı, Avukatlardan arındırılmış alan uygulamasıdır! Biz Avukatız. Kendinize bakın! Kaleme, savcıya, yargıca, mahkemelere ulaşamıyoruz. Yargıya ulaşamıyoruz. Bunu siyasal iktidar yanlısı meslektaşlarımız bilmiyor mu? Aynı sorunları hepimiz yaşamıyor muyuz? Baroları suçlayacağınıza, siz ne yaptınız, hesap verin!”      
Baro başkanlarının meslek örgütü olmaktan çok siyaset yaptığına dair çıkan haberlere tepki gösteren Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, adliyede yaşanan sorunları anlattı. Balkan, “Adliyede avukatlara terörist muamelesi yapılıyor. Alın size temel sorunlardan biri. Yargı Reformistleri çözün bakalım” dedi

haberimizvar.net- Baro başkanlarının meslek örgütü olmaktan çok siyaset yaptığına yönelik haberler Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ı kızdırdı. Adliyede yaşanan temel sorunları dile getiren Balkan, “

Ne demek istediklerini anlasam/anlamasam da "Barolar siyaset yapıyor, meslek sorunları ile ilgilenmiyor, deniyor sürekli. Aldık, bir yere koyduk. Bunu diyenlere bir önerimiz var: Adliye emekçileri, savcılar, yargıçlar ellerini kollarını sallayarak Adliyelere giriyorlar; ama, Avukatlar duyarlı kapılardan ve x-ray cihazlarından geçmeye zorlanarak girebiliyorlar. Perde arkasında Adliyeler Avukatların iş alanı değil, diyorlar. Terörizme teslim olan anlayış Avukatlara terörist muamelesi yapıyor. Alın size temel sorunlardan biri. Yargı Reformistleri çözün bakalım” dedi.

 

ÇAYCI GİRİYOR BİZ GİREMİYORUZ

 

Balkan, bir sonraki paylaşımında şunları söyledi: “Cezası infaz edilen hükümlü bir çaycının girdiği alanlara Avukatlar giremiyor. Mahkeme Yönetim Sistemi, Kısıtlı Alan Uygulaması, yalnızca Avukatlara kısıtlı, Avukatlardan arındırılmış alan uygulamasıdır! Biz Avukatız. Kendinize bakın! Kaleme, savcıya, yargıca, mahkemelere ulaşamıyoruz. Yargıya ulaşamıyoruz. Bunu siyasal iktidar yanlısı meslektaşlarımız bilmiyor mu? Aynı sorunları hepimiz yaşamıyor muyuz? Baroları suçlayacağınıza, siz ne yaptınız, hesap verin!”

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.