Avukatlara yeşil pasaport

GÜNDEM 07.10.2019 - 20:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Avukatlara yeşil pasaport

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun istediği avukatlara yeşil pasaport ve hukuk mesleklerine giriş sınavı Adalet Komisyonu’ndan geçti

HABERİMİZ VAR – Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nun isteği hukuk mesleklerine giriş sınavı ve yeşil pasaport Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu’ndan geçti. AKP hükümetinin Adalet Komisyonu’na getirdiği Yargı Reform Paketi’nin görüşmelerine bugün başlandı. Avukatlara yeşil pasaport ve avukatlık sınavının komisyondan geçtiğini duyuran Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, “Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Komisyondan, bu yıl hukuk fakültelerine kaydolan öğrenciler dahil tüm öğrencilerin muaf olacağı şekilde geçmiş. En az 80 bin avukat daha geliyor. Zaten avukatlık sınavı olmayan ve 2024 yılında yapılmaya başlanacak bu sınavın mesleğe, yargıya ve avukatlara ne faydası olacak?” diye sordu.   ERDOĞAN’I ALKIŞLAMIŞTI Bozkurt, “Yeşil pasaportu merak eden meslektaşlarım için sordum, o da geçmiş” dedi. 30 Mayıs’ta Yargı Reformu Strateji Belgesi’ni açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlara yeşil pasaport vermesi TBB Başkanı Feyzioğlu’nu çok sevindirmiş, sevincini gizleyemeyen Feyzioğlu, Erdoğan’ı alkışlamıştı. 
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun istediği avukatlara yeşil pasaport ve hukuk mesleklerine giriş sınavı Adalet Komisyonu’ndan geçti

HABERİMİZ VAR – Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nun isteği hukuk mesleklerine giriş sınavı ve yeşil pasaport Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu’ndan geçti. AKP hükümetinin Adalet Komisyonu’na getirdiği Yargı Reform Paketi’nin görüşmelerine bugün başlandı. Avukatlara yeşil pasaport ve avukatlık sınavının komisyondan geçtiğini duyuran Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, “Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Komisyondan, bu yıl hukuk fakültelerine kaydolan öğrenciler dahil tüm öğrencilerin muaf olacağı şekilde geçmiş. En az 80 bin avukat daha geliyor. Zaten avukatlık sınavı olmayan ve 2024 yılında yapılmaya başlanacak bu sınavın mesleğe, yargıya ve avukatlara ne faydası olacak?” diye sordu.

 

ERDOĞAN’I ALKIŞLAMIŞTI

Bozkurt, “Yeşil pasaportu merak eden meslektaşlarım için sordum, o da geçmiş” dedi. 30 Mayıs’ta Yargı Reformu Strateji Belgesi’ni açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlara yeşil pasaport vermesi TBB Başkanı Feyzioğlu’nu çok sevindirmiş, sevincini gizleyemeyen Feyzioğlu, Erdoğan’ı alkışlamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.