Ayağa kalkın ve bu seçimi alın

SİYASET 21.02.2024 - 17:07, Güncelleme: 21.02.2024 - 17:07
 

Ayağa kalkın ve bu seçimi alın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cam Piramit'te düzenlenen Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısındaki konuşmasında, katılımcılara ve Antalyalılara seslenerek, "Bu seçimi siz kazanacaksınız. Antalya ayağa kalkmış, Ayağa kalkın ve bu seçimi alın. Türkiye ittifakına inanıyoruz" dedi. Özel, salonda bulunanlara 'Kırmızı-Beyaz' diyerek tezahürat yaptırdı.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "1 Nisan'dan sonra hepinizi çok büyük bir tehlike bekliyor. Sıkı maliye politikası, yani acı reçete bekleniyor. Kime Kur Korumalı Mevduattan (KKM) zengin olanlara. Gökdelen sahiplerine değil, emekliye, Ayşe teyzeye... Zamlarla enflasyonla, vatandaşın gelirine yapılması gereken zamlardan kısacak bir acı reçete geliyor. 1 Nisan'da yine vatandaşın sırtına binmeyi planlıyorlar. Bundan 31 Mart'ta kurtulabilirsin" dedi. '1 Nisan'dan sonra hepimizi büyük tehlike bekliyor' diyen Özel: "Sıkı maliye politikası, yani acı reçete bekleniyor. Kime? KKM'den zengin olanlara, gökdelen sahiplerine değil. Emekliye, Ayşe teyzeye. Zamlarla, enflasyonla, vatandaşın gelirine yapılması gereken zamlardan kısacak bir acı reçete geliyor. 1 Nisan'da yine vatandaşın sırtına binmeyi planlıyorlar. Bundan 31 Mart'ta kurtulabilirsin." Türkiye'de 650 bin deprem konutuna ihtiyaç olduğunun devlet yetkilileri tarafından dile getirildiğini belirten Özel, 1 yılda ihtiyaç duyulan konutların yalnızca yüzde 6'sının teslim edildiğini söyledi: "Bir tarafta verdiği sözleri tutan CHP'li belediyeler, diğer tarafta verdiği sözleri tutmayıp bir de depremzedeleri tehdit eden iktidar." "10 KİŞİDEN 8'İ ADALETE GÜVENMİYOR" OECD'nin verilerine göre Türkiye'nin adalet sistemi ve yargıya güven açısından 38 ülke arasında 36. sırada olduğunu vurgulayan Özgür Özel, "10 kişiden 8'nin memleketin adaletine güvenmediği bir yerde Erdoğan 'Adalet yoksa refah yok' diyor. Bu ülkede vergide, toplumsal yaşamda, inançlarda, mezheplerde ve bunlara devletin verdiği hizmetlerde, yargıda adalete ihtiyaç var" dedi. "MEMLEKETİN ÜSTÜNE KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLER" 'İki ittifak yarışıyor' diyen Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Seçimlere gidiyoruz. İki tane ittifak yarışıyor. 30 parti var ama 2 ittifak yarışıyor. Biri Cumhur İttifakı, eski bir ittifak. Renkleri koyu gri ve memleketin üstüne kara bulut gibi çökmüşler. Bu bir korku ittifakı. Diğer tarafta çok sayıda parti var ama Cumhur İttifakı'nın bu tehdit dili karşısında tek bir parti yok. Adı Millet İttifakı değil, o seçimlerde kaldı. Cumhur İttifakı'nı yenmek için kimseyi dışlamayan bir ittifaka ihtiyaç var. Bunu başaracak olan bizim ittifakımızdır, adı Türkiye ittifakıdır. Türkiye ittifakında geçen sefer Muhittin Böcek'e kim oy verdiyse onlar var. Gençler var. Eğer ittifakı herkes biliyorsa partilerin bu ittifakı sağlamamasının hiçbir önemi yok. Türkiye İttifakı oyu sosyal demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, muhafazakâr demokratlardan alıyor. Kimseyi Alevi-Sünni, Kürt-Türk diye ayırmıyor. Bize ay yıldızlı takım gol atınca sevinenler oy atıyor. Partimizin renklerini bayrağımız oluşturuyor."
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cam Piramit'te düzenlenen Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısındaki konuşmasında, katılımcılara ve Antalyalılara seslenerek, "Bu seçimi siz kazanacaksınız. Antalya ayağa kalkmış, Ayağa kalkın ve bu seçimi alın. Türkiye ittifakına inanıyoruz" dedi. Özel, salonda bulunanlara 'Kırmızı-Beyaz' diyerek tezahürat yaptırdı.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "1 Nisan'dan sonra hepinizi çok büyük bir tehlike bekliyor. Sıkı maliye politikası, yani acı reçete bekleniyor. Kime Kur Korumalı Mevduattan (KKM) zengin olanlara. Gökdelen sahiplerine değil, emekliye, Ayşe teyzeye... Zamlarla enflasyonla, vatandaşın gelirine yapılması gereken zamlardan kısacak bir acı reçete geliyor. 1 Nisan'da yine vatandaşın sırtına binmeyi planlıyorlar. Bundan 31 Mart'ta kurtulabilirsin" dedi. '1 Nisan'dan sonra hepimizi büyük tehlike bekliyor' diyen Özel:

"Sıkı maliye politikası, yani acı reçete bekleniyor. Kime? KKM'den zengin olanlara, gökdelen sahiplerine değil. Emekliye, Ayşe teyzeye. Zamlarla, enflasyonla, vatandaşın gelirine yapılması gereken zamlardan kısacak bir acı reçete geliyor. 1 Nisan'da yine vatandaşın sırtına binmeyi planlıyorlar. Bundan 31 Mart'ta kurtulabilirsin."
Türkiye'de 650 bin deprem konutuna ihtiyaç olduğunun devlet yetkilileri tarafından dile getirildiğini belirten Özel, 1 yılda ihtiyaç duyulan konutların yalnızca yüzde 6'sının teslim edildiğini söyledi: "Bir tarafta verdiği sözleri tutan CHP'li belediyeler, diğer tarafta verdiği sözleri tutmayıp bir de depremzedeleri tehdit eden iktidar."


"10 KİŞİDEN 8'İ ADALETE GÜVENMİYOR"
OECD'nin verilerine göre Türkiye'nin adalet sistemi ve yargıya güven açısından 38 ülke arasında 36. sırada olduğunu vurgulayan Özgür Özel, "10 kişiden 8'nin memleketin adaletine güvenmediği bir yerde Erdoğan 'Adalet yoksa refah yok' diyor. Bu ülkede vergide, toplumsal yaşamda, inançlarda, mezheplerde ve bunlara devletin verdiği hizmetlerde, yargıda adalete ihtiyaç var" dedi.


"MEMLEKETİN ÜSTÜNE KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLER"
'İki ittifak yarışıyor' diyen Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Seçimlere gidiyoruz. İki tane ittifak yarışıyor. 30 parti var ama 2 ittifak yarışıyor. Biri Cumhur İttifakı, eski bir ittifak. Renkleri koyu gri ve memleketin üstüne kara bulut gibi çökmüşler. Bu bir korku ittifakı. Diğer tarafta çok sayıda parti var ama Cumhur İttifakı'nın bu tehdit dili karşısında tek bir parti yok. Adı Millet İttifakı değil, o seçimlerde kaldı. Cumhur İttifakı'nı yenmek için kimseyi dışlamayan bir ittifaka ihtiyaç var. Bunu başaracak olan bizim ittifakımızdır, adı Türkiye ittifakıdır.
Türkiye ittifakında geçen sefer Muhittin Böcek'e kim oy verdiyse onlar var. Gençler var. Eğer ittifakı herkes biliyorsa partilerin bu ittifakı sağlamamasının hiçbir önemi yok. Türkiye İttifakı oyu sosyal demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, muhafazakâr demokratlardan alıyor. Kimseyi Alevi-Sünni, Kürt-Türk diye ayırmıyor. Bize ay yıldızlı takım gol atınca sevinenler oy atıyor. Partimizin renklerini bayrağımız oluşturuyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.