Aybars bebeğin babasında destek ziyareti

YEREL 20.04.2021 - 13:31, Güncelleme: 20.04.2021 - 13:31
 

Aybars bebeğin babasında destek ziyareti

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası olan Kumlucalı Aybars bebeğin ailesine destek ziyaretinde bulundu

haberimizvar.net- Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası olan Kumlucalı 88 günlük Aybars Karataş'ın babası Turan Karataş'a destek ziyaretinde bulundu. Baba Turan Karataş, Kumluca, Finike ve Demre'nin sivil toplum kuruluşlarının çeşitli etkinlikler düzenleyerek, Aybars için destek verdiklerini söyleyerek, kampanya hakkında Başkan Kocakaya'ya bilgi verdi. Turan Karataş, "Aybars bugün 88 günlük. İki ay önce SMA teşhisi kondu. Tüm mal varlığımı sattım. Bölgenin ve akrabalarımın katkısı ile şu ana kadar 10 milyon lira toplandı. ABD'de gen tedavisine götürmek istiyorum oğlumu. 10 milyon liraya daha ihtiyacımız var. Bunun için tüm Türkiye'deki duyarlı vatandaşlarımızı desteğe çağırıyorum. Sizin ziyaretiniz bizim için önemli bir destek" dedi. Başkan Okan Kocakaya da "İnsanın evladı için yapamayacağı yoktur. Turan kardeşimiz tüm mal varlığını evladı için satmış. Amerika'daki tedavide yüzde 1 bile umut varsa, insan canı olan evladı için her şeyi yapar. Şu anda tedavi bekleyen Kumlucalı Aybars bebeğimizle Kaşlı kızımız Deniz var. Ben bir maaşımı eşit olarak paylaştırarak, Aybars ve Deniz'e bağışlıyorum. Aybars ve Deniz dayanışmanın, yardımlaşmanın adı olsun. Ben herkesi bu güzel çocuklarımızın yaşama dönmesi için gücü oranında katkıya davet ediyorum" diye konuştu.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası olan Kumlucalı Aybars bebeğin ailesine destek ziyaretinde bulundu

haberimizvar.net-  Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, SMA hastası olan Kumlucalı 88 günlük Aybars Karataş'ın babası Turan Karataş'a destek ziyaretinde bulundu. Baba Turan Karataş, Kumluca, Finike ve Demre'nin sivil toplum kuruluşlarının çeşitli etkinlikler düzenleyerek, Aybars için destek verdiklerini söyleyerek, kampanya hakkında Başkan Kocakaya'ya bilgi verdi. Turan Karataş, "Aybars bugün 88 günlük. İki ay önce SMA teşhisi kondu. Tüm mal varlığımı sattım. Bölgenin ve akrabalarımın katkısı ile şu ana kadar 10 milyon lira toplandı. ABD'de gen tedavisine götürmek istiyorum oğlumu. 10 milyon liraya daha ihtiyacımız var. Bunun için tüm Türkiye'deki duyarlı vatandaşlarımızı desteğe çağırıyorum. Sizin ziyaretiniz bizim için önemli bir destek" dedi.


Başkan Okan Kocakaya da "İnsanın evladı için yapamayacağı yoktur. Turan kardeşimiz tüm mal varlığını evladı için satmış. Amerika'daki tedavide yüzde 1 bile umut varsa, insan canı olan evladı için her şeyi yapar. Şu anda tedavi bekleyen Kumlucalı Aybars bebeğimizle Kaşlı kızımız Deniz var. Ben bir maaşımı eşit olarak paylaştırarak, Aybars ve Deniz'e bağışlıyorum. Aybars ve Deniz dayanışmanın, yardımlaşmanın adı olsun. Ben herkesi bu güzel çocuklarımızın yaşama dönmesi için gücü oranında katkıya davet ediyorum" diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.