Aydın'dan Akşener'e ziyaret

SİYASET 23.12.2020 - 00:18, Güncelleme: 23.12.2020 - 17:45
 

Aydın'dan Akşener'e ziyaret

İyi Parti eski il başkanı Ahmet Aydın Ankara'da Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü. Aydın, "Antalyalılara genel başkanımızın selamını getirdim" dedi

Haberimizvar.net İyi Parti eski İl başkanı Ahmet Aydın, Ankara'ya giderek Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü. Akşener'e Antalya hakkında bilgi veren Aydın, "Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'yi makamında ziyaret ettim. Partimizin yeni dönem politikaları, ülkemizin yaşadığı durumları ele aldığımız verimli görüşmede Sn. Genel Başkanımızın Antalya'ya ve Antalyalılara olan ilgisi beni ziyadesiyle memnun etti. Zat-ı âlilerine Antalya'nın selamı ile geldim, Antalya'ya selamlarını getiriyorum. Kendilerine makamlarında bulunan Ayet-el Kürsi'yi hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda çıktığımız ilk günkü heyecanla, her daim sizinleyim genel başkanım" dedi.
İyi Parti eski il başkanı Ahmet Aydın Ankara'da Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü. Aydın, "Antalyalılara genel başkanımızın selamını getirdim" dedi

Haberimizvar.net

İyi Parti eski İl başkanı Ahmet Aydın, Ankara'ya giderek Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü. Akşener'e Antalya hakkında bilgi veren Aydın, "Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'yi makamında ziyaret ettim. Partimizin yeni dönem politikaları, ülkemizin yaşadığı durumları ele aldığımız verimli görüşmede Sn. Genel Başkanımızın Antalya'ya ve Antalyalılara olan ilgisi beni ziyadesiyle memnun etti. Zat-ı âlilerine Antalya'nın selamı ile geldim, Antalya'ya selamlarını getiriyorum. Kendilerine makamlarında bulunan Ayet-el Kürsi'yi hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda çıktığımız ilk günkü heyecanla, her daim sizinleyim genel başkanım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.