Aydın’dan yeni yılda toplumsal barış çağrısı

EĞİTİM 30.12.2022 - 23:37, Güncelleme: 30.12.2022 - 23:37
 

Aydın’dan yeni yılda toplumsal barış çağrısı

İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ahmet Aydın, yeni yıl mesajı yayınladı. Aydın, yeni yılda en büyük isteğinin toplumsal barış olduğunu kaydetti.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin Antalya İl eski Başkanı Ahmet Aydın, bilindiği üzere yeniden il başkanı olmak için kolları sıvadı. Aydın, ‘Kıymetli hemşehrilerim’ diye seslendiği Antalyalıların yeni yılını kutladı. Aydın, kutlama mesajından şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim; 2022 yılını geride bırakırken, cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle bir başka karşılıyoruz bu yeni yılı… Cumhuriyetimizin 100. yılı olan bu anlamlı yılda, adalete, bağımsızlığa ve ülkemizdeki demokrasiye olan büyük inancımızla Cumhuriyetimize ve Atatürk değerlerine daha çok sahip çıkacağız. Geride bıraktığımız yılda ülkemiz adına üzücü ve hatta utanç verici birçok olaylar yaşandı. Bu yüzden yeni yıldan beklentimiz en başta vatandaşlarımızın huzurla yaşayabileceği, demokrasiye, hukuksal düzene ve adil yönetime olan inançlarının katlanarak artacağı bir yıl olmasıdır. Milletimizin sinir uçlarıyla oynanmadığı, toplumsal barış ve dayanışmanın tesis edildiği, iyi şeyleri konuşmaktan kötülere fırsat bulamadığımız bir yıl olması hepimizin ortak temennisidir. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın yeni umut, inanç ve güzelliklere vesile olması, birlik, beraberlik, dayanışma ve huzur içerisinde geçmesini diler, başta Antalya'mız olmak üzere aziz milletimizin ve dünyanın her köşesindeki kardeşlerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım.”
İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ahmet Aydın, yeni yıl mesajı yayınladı. Aydın, yeni yılda en büyük isteğinin toplumsal barış olduğunu kaydetti.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin Antalya İl eski Başkanı Ahmet Aydın, bilindiği üzere yeniden il başkanı olmak için kolları sıvadı. Aydın, ‘Kıymetli hemşehrilerim’ diye seslendiği Antalyalıların yeni yılını kutladı.

Aydın, kutlama mesajından şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim; 2022 yılını geride bırakırken, cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle bir başka karşılıyoruz bu yeni yılı… Cumhuriyetimizin 100. yılı olan bu anlamlı yılda, adalete, bağımsızlığa ve ülkemizdeki demokrasiye olan büyük inancımızla Cumhuriyetimize ve Atatürk değerlerine daha çok sahip çıkacağız.

Geride bıraktığımız yılda ülkemiz adına üzücü ve hatta utanç verici birçok olaylar yaşandı. Bu yüzden yeni yıldan beklentimiz en başta vatandaşlarımızın huzurla yaşayabileceği, demokrasiye, hukuksal düzene ve adil yönetime olan inançlarının katlanarak artacağı bir yıl olmasıdır.

Milletimizin sinir uçlarıyla oynanmadığı, toplumsal barış ve dayanışmanın tesis edildiği, iyi şeyleri konuşmaktan kötülere fırsat bulamadığımız bir yıl olması hepimizin ortak temennisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın yeni umut, inanç ve güzelliklere vesile olması, birlik, beraberlik, dayanışma ve huzur içerisinde geçmesini diler, başta Antalya'mız olmak üzere aziz milletimizin ve dünyanın her köşesindeki kardeşlerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.