Aykut Kaya hızlı başladı

SİYASET 11.04.2023 - 15:13, Güncelleme: 11.04.2023 - 15:13
 

Aykut Kaya hızlı başladı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya’da esnafa kulak verdi. İlçede yoğun ilgi gören Kaya, Antalya Kalkınma Raporu’nu anlattı. Kaya, “İYİ Parti iktidarı ile esnafımız rahat bir nefes alacak. Özlediğimiz günlere yeniden kavuşacağız” diye konuştu

 İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, haftaya Alanya ziyareti ile başladı. Antalya Siyasi İşler Başkanı Alper Arıkan’ın eşlik ettiği Kaya, önce İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetimi ziyaret etti. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, proje ve hedeflerini anlattı. Hazırladığı Antalya Kalkınma Raporu hakkında bilgi veren Kaya, “Antalya ekonomisini ayağa kaldıracak çalışmalarımız bu raporda mevcut. Güzel günler çok yakında. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde tarih yazacağız” dedi. ESNAF KEYFİ UYGULAMALARDAN BIKTI İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya,  Antalya Siyasi İşler Başkanı Alper Arıkan’ın eşlik ettiği Kaya, Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetimi daha sonra Alanya esnafını ziyaret etti. Esnafın derdine kulak veren Kaya, “Ülke ekonomisinin en önemli unsuru olan esnaf ve sanatkârlar, aynı zamanda ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerin başında geliyor. Alınan yanlış kararların ve keyfi uygulamaların altında bunalan esnafımız, diğer yandan da milletimizin günlük piyasaya temas ettiği bir denge alanını oluşturması bakımından toplumun direnç noktalarını temsil ediyor. İYİ Parti olarak, esnafın sadece hatırını sormayacağız, derdine ortak olacak ve çözüm üreteceğiz” dedi. BORÇLAR YAPILANDIRILACAK İYİ Parti’nin esnafa yönelik projelerinden bahseden Kaya, “Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin enerji, yakıt, işgücü ve kira gibi giderlerinin azaltılmasına yönelik tedbirleri ivedilikle alacak ve bu alanlarda gecikmiş borçları, belirlenecek adil kriterler çerçevesinde yapılandıracağız. Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin ticari faaliyetlerini daha verimli yürütebilmelerine katkı sağlamak amacıyla sürdürülebilir kurumsal bir rehberlik sistemi oluşturacağız” diye konuştu.   ESNAF RAHAT NEFES ALACAK Alanya’da büyük ilgi gören İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Esnaf perişan, esnaf geçinemiyor. 20 yıldır ülkeyi kötü yöneten, kötü ekonomik politika izleyen bir iktidar var karşımızda. Kime kulak versek geçinemediğinden bahsediyor. Devletin kendi kurumu TÜİK bile işsizlik oranının yüzde 23 arttığını açıkladı. Gerçek rakamların bunun kat be kat üstünde olduğunu biliyoruz.  Buradan tüm esnaf ve yurttaşlarımıza sesleniyorum. Az kaldı. Dayanın, sabredin bu çürümüş sistemden hep birlikte kurtulacağız. İYİ Parti iktidarı ile esnafımız rahat bir nefes alacak ve özlediğimiz günlere yeniden kavuşacağız” şeklinde konuştu.          
İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya’da esnafa kulak verdi. İlçede yoğun ilgi gören Kaya, Antalya Kalkınma Raporu’nu anlattı. Kaya, “İYİ Parti iktidarı ile esnafımız rahat bir nefes alacak. Özlediğimiz günlere yeniden kavuşacağız” diye konuştu

 İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, haftaya Alanya ziyareti ile başladı. Antalya Siyasi İşler Başkanı Alper Arıkan’ın eşlik ettiği Kaya, önce İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetimi ziyaret etti. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, proje ve hedeflerini anlattı. Hazırladığı Antalya Kalkınma Raporu hakkında bilgi veren Kaya, “Antalya ekonomisini ayağa kaldıracak çalışmalarımız bu raporda mevcut. Güzel günler çok yakında. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde tarih yazacağız” dedi.

ESNAF KEYFİ UYGULAMALARDAN BIKTI

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya,  Antalya Siyasi İşler Başkanı Alper Arıkan’ın eşlik ettiği Kaya, Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetimi daha sonra Alanya esnafını ziyaret etti. Esnafın derdine kulak veren Kaya, “Ülke ekonomisinin en önemli unsuru olan esnaf ve sanatkârlar, aynı zamanda ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerin başında geliyor. Alınan yanlış kararların ve keyfi uygulamaların altında bunalan esnafımız, diğer yandan da milletimizin günlük piyasaya temas ettiği bir denge alanını oluşturması bakımından toplumun direnç noktalarını temsil ediyor. İYİ Parti olarak, esnafın sadece hatırını sormayacağız, derdine ortak olacak ve çözüm üreteceğiz” dedi.

BORÇLAR YAPILANDIRILACAK

İYİ Parti’nin esnafa yönelik projelerinden bahseden Kaya, “Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin enerji, yakıt, işgücü ve kira gibi giderlerinin azaltılmasına yönelik tedbirleri ivedilikle alacak ve bu alanlarda gecikmiş borçları, belirlenecek adil kriterler çerçevesinde yapılandıracağız. Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin ticari faaliyetlerini daha verimli yürütebilmelerine katkı sağlamak amacıyla sürdürülebilir kurumsal bir rehberlik sistemi oluşturacağız” diye konuştu.

 

ESNAF RAHAT NEFES ALACAK

Alanya’da büyük ilgi gören İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Esnaf perişan, esnaf geçinemiyor. 20 yıldır ülkeyi kötü yöneten, kötü ekonomik politika izleyen bir iktidar var karşımızda. Kime kulak versek geçinemediğinden bahsediyor. Devletin kendi kurumu TÜİK bile işsizlik oranının yüzde 23 arttığını açıkladı. Gerçek rakamların bunun kat be kat üstünde olduğunu biliyoruz.  Buradan tüm esnaf ve yurttaşlarımıza sesleniyorum. Az kaldı. Dayanın, sabredin bu çürümüş sistemden hep birlikte kurtulacağız. İYİ Parti iktidarı ile esnafımız rahat bir nefes alacak ve özlediğimiz günlere yeniden kavuşacağız” şeklinde konuştu.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.